Παραιτήθηκε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Κώστας Κούσης

Προστέθηκε στις αποχωρήσεις στελεχών του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή, που προηγήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η δήλωση αποχώρησης από την ομάδα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, Κώστα Κούση, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του, αναφέρει:

“ΤΕΛΟΣ-χάρηκα πολύ για τη συνεργασία. Κανένα τελος δεν ειναι ωραίο, βέβαια. Θα τα λέμε στο γνωστό μετερίζι, όπως πάντα εκει στη γωνία.

Απειλές και αηδίες δε δέχομαι ιδίως όταν ξέρω τι εχω κάνει γι’ αυτήν την ομάδα. Ευτυχως το ξέρουν και λίγοι ακόμη. Καλή συνέχεια σε ολα τα παιδιά… Αξίζουν παραπάνω απ όσο παίζουν! Θα είμαι μαζί σας και το ξέρετε!

ΥΓ.: Δεν είμαι ποντίκι και δεν πηδάω απο κανενα καράβι. Εκει θα είμαι πάντα, αλλα ειναι καιρός να ηρεμήσω λίγο κι εγω. Πέντε χρόνια εγω (και λίγοι φίλοι) ξέρουμε τι τράβηξα. Τρεις φορές παραιτήθηκα φέτος, αλλα φτάνει. Δεν θα πληρώνω τις επιλογές άλλων, που δεν συμφωνώ κιόλας…

ΥΓ2.: Οι απόψεις μου ποτέ δεν εισακούστηκαν, χαρακτηρίστηκα με διαφορα, στιγματίζομαι επαγγελματικά, η οικογένεια μου με έχασε, με απειλούν και με βρίζουν, λεφτά δεν παίρνω, κι όλα αυτά γιατι; Ούτε για ευχαριστώ, επειδή δε μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Ας χαρούν και οι haters, τώρα θα βελτιωθούν τα πράγματα! Εγω παντως δε θα πάρω άλλο. Πάντα ομως ραντεβού στο Ιβανώφειο…

ΥΓ3.: Τα «ευχαριστώ» μου γι αυτούς που τα αξίζουν θα τα πω απο κοντά! Οχι εδω…”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top