- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καράογλου: “Ηρακλειδέας επενδυτής ετοίμασε μελέτη αξιοποίησης της περιουσίας”

Όσα ανέφερε ο Θόδωρος Καράογλου στο Metropolis 95,5:

«Εγώ δεν είμαι πρωταγωνιστής, έκανα αυτό που λέει η καρδιά μου. Υπάρχει διοίκηση στον νέο ΓΣ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία των εγγραφών για να βρει ο Ηρακλής τον δρόμου του. Οι συνθήκες, βέβαια, είναι πρωτόγνωρες, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε από τον Φώτη Θέο ότι καθημερινά από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 θα γίνονται εγγραφές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα, όμως, με τα νέα μέτρα, ίσως, πάει πίσω. Προέχει, βέβαια, η υγεία. Να τα τηρήσουμε με σοβαρότητα για να μπορέσουμε μετά να χαρούμε την ζωή. Υπάρχει και ο ηλεκτρονικός τρόπος. Εμείς κάνουμε έτσι κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Η ανθρώπινη επαφή δεν αντικαθίσταται, αλλά και αυτό είναι κάτι από το να μην υπάρχει καμία επαφή.

Πρέπει ο Ηρακλής να πατήσει γερά στα πόδια του. Όλοι να εγγραφούν τώρα που έχει βρει την ελευθερία του, να στελεχώσει και τα υπόλοιπα τμήματα του και να προσφέρει πάλι ως Σύλλογος αυτά που μπορεί να προσφέρει. Δεν είναι κάτι που συνδέεται άμεσα με το ποδόσφαιρο, αλλά όταν στη μάνα του Συλλόγου υπάρχει προκοπή, υπάρχει και για τα άλλα τμήματα. Η οικογένεια του Ηρακλή, του αναγεννημένου ΓΣ, θα αποφασίσει τι θα γίνει και με τα υπόλοιπα ζητήματα.

Ο Ηρακλής έχει την τύχη να έχει μία τεράστιας αξίας περιουσία. Οι Χορτατζήδες και η Μίκρα είναι φιλέτα. Απέναντι υπάρχει το ΑΧΕΠΑ, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και θεωρώ ότι είναι ένα προνομιακό σημείο. Με το νέο οικοδομικό νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα και για κάθε είδους εμπορικές χρήσεις, εμπορικά κέντρα, κινηματογράφους, γραφεία κτλ.

Αν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα ερχόμουν σε επαφή με τον νέο ΓΣ που, πλέον, είναι απαλλαγμένος από τα χρέη, για το πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Να τονίσω ότι πριν από μερικά χρόνια υπήρχε ενδιαφερόμενος επενδυτής μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή, ο οποίος, μάλιστα, είχε ετοιμάσει και μελέτη για αξιοποίηση των χώρων.

Πλέον η περίοδος είναι δύσκολη, δεν μπορώ να πω τίποτα, ποιος είναι, γιατί θα ακούσω τα μπινελίκια… Απλά οι εξελίξεις τότε, με τα μεγάλα χρέη στον ΓΣ, σταμάτησαν. Και αυτός θα μπορούσε τώρα. Εκτός από τον κ. Μαρινάκη, δεν ξέρω κάποιον άλλον να βγάζει λεφτά. Το σημαντικό είναι ότι από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, όταν ψηφίστηκε ομόφωνα ο νόμος, ο νέος ΓΣ είναι απαλλαγμένος από τα χρέη και έχει τα περιουσιακά του στοιχεία».