Asvestochori Club: Όλοι μέλη στον Γυμναστικό!

Η επίκαιρη ανάρτηση των οργανωμένων Ηρακλειδέων του Ασβεστοχωρίου.

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση του Asvestochori ClubQ

Σήμερα και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ άλλαξε σελίδα και το μέλλον του συλλόγου είναι αποκλειστικά στα χέρια μας!
Ότι πάθαμε στο παρελθόν και το πληρώναμε μέχρι τώρα το πάθαμε γιατί είχαμε γυρίσει όλοι την πλάτη μας στην “μάνα” του συλλόγου μας και έτσι βρήκαν ευκαιρία τα τρωκτικά να κάνουν ότι έκαναν πίσω από την πλάτη μας. Θα πρέπει κάποια στιγμή στον ΗΡΑΚΛΗ να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε σοφοτεροι.
Αν καταλάβαμε λοιπόν τι κάναμε πριν χρόνια και δεν θέλουμε ο σύλλογος να ξαναζήσει όλο αυτόν τον εξευτελισμό θα πρέπει να γραφτούμε ΟΛΟΙ μέλη στον Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες πλέον. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε σίγουροι ότι αυτή την φορά θα το κάνουμε!
Ο σύνδεσμος μας λοιπόν αναλαμβάνει δράση. Ήδη στα χέρια μας υπάρχουν αιτήσεις για την εγγραφή στον σύλλογο. Δυστηχως, λόγω των μέτρων δεν μπορούμε να κάνουμε συγκεντρώσεις. Μπορούμε όμως να έρθουμε στην πόρτα του καθενός και να βοηθήσουμε ώστε ο σύλλογος να έχει χιλιάδες ενεργά μέλη. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΉ ήταν, είναι και θα είναι η πραγματική περιουσία του. ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΤΩΡΑ!
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
BV 64
ΥΓ Την Παρασκευή ξεκινάει η παράδοση και η αποστολή των μπουφάν σε όσους έχουν κάνει κράτηση. Θα επικοινωνήσουμε με όλους σας για ενημέρωση με λεπτομέρειες.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908"

Back to Top