IRAKLIS KALAMARIA GROUP: “Ημέρα λύτρωσης…”

Η ανακοίνωση των Ηρακλειδέων της Καλαμαριάς για τη θετικότατη εξέλιξη στα πράγματα του Συλλόγου.

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση:

“Δυο αράδες θα σκορπίσουμε και μείς, φόρο τιμής για τούτην την ημέρα. Τη μέρα της λύτρωσης για τον ιστορικό μας Σύλλογο. Τη μέρα της απελευθέρωσης του από τη θηλιά που του έκλεβε ζωή και τον οδηγούσε μαθηματικά στην πλήρη εξόντωση. Τη μέρα της επιστροφής του από τον Τάρταρο που οι σύγχρονοι Ευρυσθείς τον έριξαν κι ύστερα έσπευσαν ωσάν γεράκια αρπακτικά να κατασπαράξουν το βιός του. Το βιός το ζηλευτό, το περιζήτητο που πολλοί θάρρεψαν πως θα το αποκτήσουν.
Μα πόσο ΑΝΟΗΤΟΙ στάθηκαν…
Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι τα βάζουν με έναν Ημίθεο, έναν αθάνατο, καταδικασμένο να απολαμβάνει τις τιμές των άθλων και της συνειδητής του επιλογής να πορευτεί περήφανα μονάχος του στον δρόμο της Αρετής…
Δεν σκέφτηκαν ότι τα βάζουν με έναν Σύλλογο προορισμένο να κάνει πράξη το αδύνατο και να τρέφεται από τους δίκαιους αγώνες που δίνει…
Δε σκέφτηκαν, οι αφελείς, ότι τα βάζουν με τον Σύλλογο του Ιβάνωφ, του Κατσάνη και τόσων άλλων μεγάλων ανδρών…
Όλα αυτά τα χρόνια ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας πάλευε με γυμνά χέρια απέναντι σε θηρία. Σήμερα του επιστρέφεται το ρόπαλο που του κλάπηκε. Από απόψε μπορεί να κοιτάξει και πάλι στα μάτια όσους τον επιβουλεύονται και να τους αντιμετωπίσει με διαφορετικούς όρους. Το παιχνίδι άλλαξε, η μάχη όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει κριθεί. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο με τον οποίο ο Σύλλογος θα χρησιμοποιήσει το όπλο που του αποδόθηκε ξανά. Καλούμε όλον τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ στις επάλξεις, ώστε να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του Συλλόγου, τη μάχη της ουσιαστικής αναγέννησης και γιγάντωσης του σε όλα τα επίπεδα. Τη μάχη που θα τον δοξάσει ξανά σκορπίζοντας την χαρά στους απανταχού υποστηριχτές του και επιφέροντας την τίσιν στους υβριστές του.
Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, εσύ που πλημμύρισες πριν 10 χρόνια τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εσύ και κατέβηκες Τετάρτη βραδάκι στην Αθήνα, εσύ που έκλαψες από χαρά στο γκολ του Βέλλιου, εσύ που δήλωσες παρών στην Καλλικράτεια και στην Τσαριτσάνη, εσύ που γύρισες πικραμένος από την Ξάνθη και περήφανος από τα Γιάννενα, εσύ που σιχάθηκες το σύστημα το οποίο τρεις φορές τόσο άνανδρα σε εξοβέλισε και που απείχες μην αντέχοντας τον διασυρμό του αγαπημένου σου Συλλόγου, εσύ που ξενέρωσες για μια στιγμή και εσύ που δεν ξενέρωσες ποτέ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ για τον πιο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ και ΜΑΓΙΚΟ άθλο της ζωής σου!! Τον άθλο που θα πετύχεις σε πείσμα όλων και που θα τον πετύχεις μάγκικα μπεσαλίδικα και αρσενικά όπως η ιστορία σου σου επιτάσσει. Τον άθλο που γεννήθηκες για να τον πραγματώσεις και να δοξασθείς. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι άλλωστε….ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!
ΥΓ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ Γ.Σ.!!!”.

Back to Top