Η FIBA “υποκλίνεται” στον Ολίβιε Χάνλαν (vid)

Η διοργανώτρια αρχή του FEC ανέδειξε σε MVP του Ηρακλή τον Καναδό για τη φάση της “φούσκας” στο Ντεν Μπος και το έκανε με ιδιαίτερο θαυμασμό.

Ηρακλής, Μπάσκετ

“Ο Χάνλαν κατόρθωσε να αποφύγει τα μαρκαρίσματα και να πετύχει 23 πόντους στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του και έκλεισε την εβδομάδα ως τρίτος σκόρερ της κανονικής περιόδου. Ο Καναδός βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του και αποδείχθηκε το κλειδί του αήττητου για εκείνη, που ενδυναμώνει τις ελπίδες της να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης…”, αναφέρει χαρακτηριστικά η FIBA για τις επιδόσεις του Όλι Χάνλαν στο Ντεν Μπος και επενδύει αυτήν την αναφορά με το χαρακτηριστικό βίντεο του Καναδού σκόρερ…

Το κείμενο για τον Χάνλαν και το link για τη σελίδα, στην οποία αναφέρονται οι πολυτιμότεροι παίκτες των ομάδων της κανονικής περιόδου:

Iraklis BC IRAK

Olivier Hanlan – G / 1.93m / 1993 / CAN

Statistics: 21.0 PPG, 4.7 RPG, 1.3 SPG

Hanlan came out of the blocks strong for Iraklis with 23 points on the opening day and closed out the week as the third leading scorer through the Regular Season. The Canadian is in his second season with the Greek club and proved to be a key figure in going unbeaten, as they now strengthen their hopes of going all the way.

https://www.fiba.basketball/europecup/20-21/news/who-stood-out-as-their-team-s-mvp-during-the-regular-season?fbclid=IwAR1uz3KUDgZFrpODcXZQMnTadWUEyxPExxVzocfDCO_6Q4ClNJnyjHeKq7Q

 

Σχετικά Άρθρα

Μακάρι οι σωστές επιλογές να καλύψουν τις τεράστιες εγγενείς αδυναμίες…

Μπάσκετ

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top