Δρακόπουλος: “Αν προκριθούμε, θα διεκδικήσουμε τη διοργάνωση του Final 4 του FEC”

Ιδιαιτέρως αισιόδοξος για την προοπτική της ομάδας ο μεγαλομέτοχός της, που ποντάρει πολλά στον Ντέβιν Ίμπανκς.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Επιβεβαίωσε την είδηση, που μετέφερε η BlueArena, περί διεκδίκησης της διοργάνωσης της τελικής φάσης του FEC, ο Θόδωρος Δρακόπουλος, μιλώντας στο Metropolis 95,5:

«Ένας σοβαρός και καλός Ηρακλής δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Άνβιλ. Μάλλον μας ταιριάζει να αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό. Έχουμε καλό υλικό, είναι θέμα χρόνου η ομάδα να δέσει και να βρει τη χημεία της.

Αν είναι να διεκδικήσουμε κάτι, είναι το Final-4. Έχουμε πολλές καλές πιθανότητες να το πάρουμε, εφόσον προκριθούμε. Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι και ο Δήμος. Ένα από τα γήπεδα που εξετάζεται να γίνει είναι το Nick Galis Hall. Όταν έρθει η ώρα, θα τα ξανά πούμε.

Εγώ ευελπιστώ ότι ο Ηρακλής θα ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Είμαστε κοντά στην ανάπλαση του Ιβανωφείου. Έχουμε διαδικαστικά με το δημόσιο και ευελπιστώ ότι θα τα ξεπεράσουμε. Δεν μπορεί να γίνει επέκταση των κερκίδων, δεν μας επιτρέπεται. Θα γίνουν εσωτερικές αλλαγές μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να υπερυψωθεί το γήπεδο.

Από τις αλλαγές που κάναμε στο υλικό είμαστε ευχαριστημένοι. Ειδικά ο Ίμπάνκς, αν πιάσει το 100% θα τρίβουμε τα χέρια μας. Προς όφελος των δυο πλευρών ο Ίμπανκς ήρθε στην ομάδα μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top