Αλλαγή στόχευσης από την ΚΑΕ: Θέλει το Final 4 του FIBA Europe Cup!!!

Τα δεδομένα ανατρέπονται προς το θετικότερο, με την “κυανόλευκη” διοίκηση να βλέπει ψηλά και να θέλει την ομάδα στην τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ανατροπή δεδομένων, όσον αφορά στην επιδίωξη της “κυανόλευκης” μπασκετικής διοίκησης για ανάληψη διοργάνωσης κάποιας από τις προσεχείς φάσεις του FIBA Europe Cup.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης στο εσωτερικό της διοίκησης και ωριμότερης σκέψης, αποφασίστηκε να μην επιδιωχθεί η ανάληψη της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη της αμέσως προσεχούς φάσης του FEC, αλλά της αμέσως επόμενης, που θα είναι και η τελική και θα αφορά στο Final 4!

Υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο Ηρακλής θα κατορθώσει – μέσα από την προσεχή φάση των “16” και των “8”, η οποία συνδιεξάγεται εντός τριών ημερών (23 και 25/3) – να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική τετράδα του θεσμού, κάτι για το οποίο στο Ιβανώφειο φαίνεται ότι ευελπιστούν!

Σε αυτήν, λοιπόν, την περίπτωση, ο επίσημος Ημίθεος, με τη συμπαράσταση των φορέων της πόλης, θα διεκδικήσει σθεναρά τη διεξαγωγή του Final 4 στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στο Αλεξάνδρειο, καθώς το Ιβανώφειο θεωρείται απίθανο να αδιειοδοτηθεί για την τελική φάση ευρωπαϊκού θεσμού…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top