“Αναλάβετε τις ευθύνες σας!”

Η επιτροπή των ποδοσφαιριστών ζητεί από τους πολιτειακούς παράγοντες να βγουν μπροστά και να αποφασίσουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση, που εξέδωσε η επιτροπή των ποδοσφαιριστών της Γ΄Εθνικής:

«Υφυπουργέ Αθλητισμού Κύριε Αυγενάκη ο κορονοϊός κολλάει μόνο τους “αδύναμους” του αθλητισμού;

Ο κορονοϊός κολλάει μόνο εκεί που το πολιτικό σας κόστος είναι μικρό;

Σταματήστε επιτέλους τον διαχωρισμό, τον ρατσισμό και την αδικία που έχετε προκαλέσει ανάμεσα σε αθλητές και αθλήματα και βγείτε μπροστά χωρίς να κρύβεστε πίσω από τους λοιμωξιολόγους.

Πρωθυπουργέ της χώρας κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη η διακυβέρνηση που ασκείτε θυμίζει χάρτινο τσίρκο που συνεχώς το παίρνει ο άνεμος ανάλογα με την κατεύθυνση του αέρα που σας βολεύει να φυσάει.

Προσπαθείτε να σκεπάσετε την πολιτική σας “ανικανότητα” συνεχίζοντας τον δρόμο των αθωράκιστων νοσοκομείων, των στοιβαγμένων μαθητών στις σχολικές αίθουσες, των σαρδελοποιημένων επιβατών στα ΜΜΜ, των περίεργων ανοιγμάτων χωρίς πραγματικά μέτρα πρόληψης και προστασίας, ρίχνοντας όλη σας την λάσπη στον αθλητισμό.

Μήπως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τζόγος του αθλητισμού από τον ίδιο τον αθλητισμό;

Ε λοιπόν δεν θα σας περάσει, τον τελευταίο λόγο θα τον έχουμε εμείς και αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο στην κάλπη. Ολοι οι αθλητές θα σταθούμε απέναντι σας, απέναντι σε εσάς που δολοφονείτε ότι πιο ωραίο και αγνό υπάρχει για να προσφέρει στον κόσμο, τον αθλητισμό.

ΥΓ.1 Κύριε Αυγενακη λύστε μας μια απορία. Αναδιάρθρωση χωρίς να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα πώς μπορεί να γίνει;

ΥΓ.2 Κύριε Χαρδαλιά σας βλέπει όλη η Ελλάδα, σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας. Αυτό που φταίει για την μετάδοση του ιού δεν είναι ο αθλητισμός όπως λέτε, αλλά οι πολιτικές αποφάσεις σας που χορεύουν τον χορό του σκανδάλου.

ΥΓ.3 Κυρίοι λοιμωξιολόγοι τις θετικές εισηγήσεις τις δίνετε πιο εύκολα αν ο αντίστοιχος υπουργός έχει “τσιριχτή” φωνή;

ΥΓ.5 Σας έχουμε την λύση που όπως φαίνεται σκόπιμα δεν θέλετε να δείτε. Δημοσιεύστε ένα αυστηρό πρωτόκολλο και όποιος μπορεί να το ακολουθήσει, να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top