- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους (pics)

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Ομαλά έφτασε στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας ο ΗΡΑΚΛΗΣ, όπου θα συμμετέχει στους προκριματικούς αγώνες του Α’ Ομίλου του FIBA Europe Cup.

Η αποστολή, με επικεφαλής τον Team Manager μας Γιώργο Τσιάρα, ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί, με διεξαγωγή έξτρα rapid test ελέω της αλλαγής πρωτοκόλλων στην Ολλανδία λόγω της πανδημίας και κατόπιν αναχώρησε στις 11.35 για την Αθήνα και από εκεί για το Άμστερνταμ, όπου και έφτασε στις 5 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας.

Μετά από οδική μετάβαση μιάμισης ώρας περίπου, έφτασε στο Ντεν Μπος, όπου οι παίκτες είχαν μια πρώτη γνωριμία με τη Μaasport Sports and Events Arena όπου θα γίνουν οι αγώνες (όπου και υπεβλήθησαν σε νέα rapid tests, αυτή τη φορά λόγω πρωτοκόλλου της FIBA).

Αύριο η Ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο στις 14:30 ώρα Ελλάδας.

Επί Ολλανδικού εδάφους συνεχίζει τη θεραπεία του ο Σταύρος Σχίζας που είχε έντονο μυικό σπασμό στη μέση λίγο πριν λήξει το ημίχρονο στον χθεσινό αγώνα και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλόγως με την πορεία της αποθεραπείας του θα εξαρτηθεί η παρουσία του στον μεθαυριανό αγώνα με την Ουγγρική Κέρμεντ (26/1, 16:00, Live Streaming από το κανάλι της FIBA στο Youtube).

Στην αποστολή μετέχει κανονικά ο Ντέβιν Ίμπανκς που χθες το πρωί, πριν τον αγώνα, προπονήθηκε μόνος του στο Ιβανώφειο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή μας Απόστολου Σάκαρη.

Το πρόγραμμα των αγώνων μας:

Τρίτη 26/1/2021 16:00* ΗΡΑΚΛΗΣ-Κέρμεντ

Τετάρτη 27/1/2021 22:00 Ρέτζιο Εμίλια-ΗΡΑΚΛΗΣ Παρασκευή

29/1/2021 13:00 Μονς-ΗΡΑΚΛΗΣ

* Ώρες Ελλάδας – Όλοι οι αγώνες σε live streaming μετάδοση από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.