“Πάμε προς επανέναρξη των προπονήσεων…”

Η νέα ενημερωτική ανάρτηση των “κυανολεύκων” – Την Παρασκευή 29/1 η τελική απόφαση των αρμοδίων για τη Γ΄ Εθνική.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 29/1/2021.
Οπως προαναφέραμε το θέμα με την απόφαση για την επανέναρξη της Γ εθνικής θα έπερνε παράταση από τους λοιμωξιολόγους και την ΕΠΟ..
Την επόμενη Παρασκευή όπως ανακοίνωσαν θα παρθεί η απόφαση το αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής η όχι.
Παράλληλα ακόμα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι όντως την ερχόμενη Παρασκευή θα μιλήσει και θα ανακοινώσει την απόφαση για τα αθλήματα που είναι σε αναστολή.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αφού πρώτα προτείναμε και δώσαμε ιδανικές λύσεις για το ξεκίνημα της Γ εθνικής σωστά με αυστηρά μέτρα και τηρώντας τον υγειονομικό πρωτόκολλο πλέον θα περιμένουμε την τελική απόφαση από τους αρμόδιους.
Η ενημέρωση όμως που έχουμε τελευταίες μέρες είναι ότι πιθανόν να δώσει το πράσινο φως αρχές Φεβρουαρίου αρχικά για προπονήσεις των ομάδων, κι από εκεί πέρα ανάλογα με την καθημερινή αξιολόγηση από τους λοιμωξιολόγους απέναντι στον <<αόρατο εχθρο>>, να γίνει αρχικά ξανά επανεξέταση για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top