Έκανε το “μπαμ” – Ανακοίνωσε Ντέβιν Ίμπανκς!

Ταξιδεύει με την ομάδα στο Σερτόχενμπος ο Αμερικανός άσσος και συμμετέχει στην ευρωπαϊκή προσπάθεια – Σε πολύ καλή κατάσταση ο πρώην ΝΒΑer.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Ντέβιν Ίμπανκς, όχι μόνο προπονήθηκε με τον Ηρακλή, αλλά και η ΚΑΕ προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του, που συνιστά υπέρβαση.

Διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία και θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αναλόγως με το επίπεδο αγωνιστικής ενσωμάτωσης στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό πρώην ΝΒΑερ φόργουορντ Devin Ebanks (31, 2.06) για το υπόλοιπο της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο αθλητής, με θητεία στους Los Angeles Lakers και πρώτος σκόρερ στο Γαλλικό πρωτάθλημα πρόπερσι, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα προσαρμογής για να ενταχθεί ομαλά σε πλήρεις αγωνιστικούς “ρυθμούς”.
? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Ebanks γεννήθηκε στις Αυγούστου 1989 στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και είναι ύψους 2.06. Αγωνίζεται στη θέση “4” κυρίως και πήγε στο Κολέγιο Γουέστ Βιρτζίνια μετά το γυμνάσιο, όπου σταμάτησε το 2010 για να δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ. Εκεί επιλέχθηκε στο Νο 43 από τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπου και έπαιξε για τρία χρόνια σε 72 αγώνες, όντας συμπαίκτης (και καλός φίλος) με τον αείμνηστο θρύλο Κόμπι Μπράιαντ. Συνέχισε την καριέρα του σε διάφορες χώρες (Ισραήλ, Πουέρτο Ρίκο) ενώ έπαιξε και σε ομάδες της D-League του ΝΒΑ, όπου συμμετείχε και στο All Star Game και επιλέχθηκε στην τρίτη καλύτερη ομάδα επιλέκτων το 2016.
Συνέχισε σε ομάδες του Πουέρτο Ρίκο και της Δομηνικανής Δημοκρατίας για να μεταβεί πρόπερσι, την περίοδο 2018-2019 στη Γαλλική Σαλόν Ρεμς. Εκεί ο Ebanks κατετάγη πρώτος σκόρερ σε όλη τη Γαλλική Λίγκα έχοντας 19 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 29 αγώνες, με σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στους “ισχυρούς” της Γαλλικής Λίγκας, όπως για παράδειγμα οι 32 πόντοι του επί της Βιλερμπάν.
Πέρσι συνέχισε στην Ιαπωνία στη Σαν Εν Νέοφινιξ, όπου είχε 25 πόντους μέσο όρο. ενώ φέτος συνέχισε την καριέρα στο Πουέρτο Ρίκο, στους Ίντιος Μαγιαγκέζ, όπου είχε 19 πόντους μέσο όρο.
Καλώς ήλθες Ντέβιν στον ΗΡΑΚΛΗ!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top