Αναμονή για την άφιξη του Ντέβιν Ίμπανκς

Ο Αμερικανός άσσος έχει συμφωνήσει και υπογράψει στον Ηρακλή – Και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ μετέδωσαν τη συμφωνία του με τον Ημίθεο – Όλα ανοικτά για το πότε θα ντεμπουτάρει…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ακόμη και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ μετέδωσαν τη συμφωνία του Ντέβιν Ίμπανκς με τον Ηρακλή – λόγω του ότι πρόκειται για προβεβλημένο αθλητή με σπουδαίο παρελθόν στο ΝΒΑ – επιβεβαιώνοντας ότι ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

Στο Ιβανώφειο έχουν τακτοποιήσει τα της έλευσης του Αμερικανού φόργουορντ και αναμένουν την άφιξή του για να προχωρήσουν στα περαιτέρω της προσθήκης του στην ομάδα.

Από την ταχύτητα με την οποία θα κυλήσουν όλες αυτές οι διαδικασίες θα εξαρτηθεί το πότε θα εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΟΚ και το πότε θα πραγματοποιήσει το “κυανόλευκο” ντεμπούτο του.

Εφόσον ο χρόνος μέχρι το Σάββατο δεν αποδειχθεί αρκετός για κάτι τέτοιο, στο τοπικό ντέρμπι της Πυλαίας τη θέση του έκτου ξένου θα συνεχίσει να καλύπτει ο Μάικ Μουρ, με τον Όμπι Ενετσιόνια να ντεμπουτάρει, καταλαμβάνοντας τη θέση του αποχωρούντος Εντ Ντάνιελ.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top