“Colpo grosso” με τον NBAer φόργουορντ – σκόρερ, Ντέβιν Ίμπανκς!

Εντυπωσιακό κτύπημα υπέρβασης στη μεταγραφική αγορά από τον Ηρακλή, που φέρνει τον πρώτης γραμμής 32χρονο φόργουορντ στη Θεσσαλονίκη! – Τρία χρόνια στους Λέικερς, πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα το 18-19!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Εντυπωσιακή μεταγραφική ενίσχυση για τον μπασκετικό Ηρακλή, καθώς συμφώνησε να εντάξει στο δυναμικό του τον 32χρονο (28/10/1989) Αμερικανό φόργουορντ (2,06), Ντέβιν Ίμπανκς, ο οποίος “κουβαλά” τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το ΝΒΑ.

Υπήρξε επί τρία χρόνια αγωνιστικό στέλεχος των Λέικερς, αγωνιζόμενος συνολικά 72 φορές με τη φανέλα τους, ενώ τις 23 από αυτές ήταν στη βασική πεντάδα.

Πέρα από την εντυπωσιακή θητεία του στο ΝΒΑ, το ευρωπαϊκό πέρασμά του ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό, καθώς την περίοδο 2018-2019, αγωνιζόμενος στη γαλλική Λίγκα με τη Chalons Reims, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με 19 πόντους μέσο όρο.

Ο Ντέβιν Ίμπανκς είναι ένας αθλητικός φόργουορντ, που χαρακτηρίζεται ως “τεσσάρι σκόρερ”, ρόλο, που έρχεται να διαδραματίσει και στους “κυανόλευκους”, καθώς διαθέτει πολλούς τρόπους για να σκοράρει, τόσο με μακρινό σουτ, όσο και με κίνηση κοντά στο καλάθι, ενώ θεωρείται καλός αμυντικός και εξαιρετικός ριμπάουντερ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας σπεύδουν να ολοκληρώσουν τα τυπικά της μεταγραφής, προκειμένου ο πολύπειρος Αμερικανός να ενταχθεί στο δυναμικό του Ημίθεου άμεσα…

 

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top