Οι αριθμοί “μιλούν” για το Μεσολόγγι – Ηρακλής

Η στατιστική ανάλυση της αναμέτρησης από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το αρχικό 3/3 ακολουθήθηκε από δύο διαδοχικές ήττες από το Περιστέρι και την ΑΕΚ για το Μεσολόγγι Baxi που το Σάββατο (5/12, 17:00) θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τον Ηρακλή. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο απολογισμό (3-2) αφού ο Ηρακλής ηττήθηκε πριν τη διακοπή από το Περιστέρι στο Ιβανώφειο.

Η ιστορία

Το Μεσολόγγι Baxi διανύει την πρώτη σεζόν του στη Stoiximan Basket League ωστόσο έχει αντιμετωπίσει τον Ηρακλή ως Χαρίλαος Τρικούπης στην Α2. Στην περίοδο 2018-19 και στον δρόμο προς την επάνοδο του στην κατηγορία, ο Ηρακλής είχε επικρατήσει του αντιπάλου του στο ΔΑΚ Μεσολογγίου για την 7η αγωνιστική της Α2 με 76-63. Είχε ως κορυφαίους τους Κακαρούδη με 24 και Πολυτάρχου με 17 πόντους. Για την ομάδα του Μεσολογγίου, ο Τζόρτζεβιτς είχε 17 και ο Ντόβας 15 πόντους. Ο Ηρακλής είχε πάρει και το παιχνίδι στο Ιβανώφειο με 77-62.

Οι αριθμοί

 

 

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI

*Εννιά αμυντικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Γιάννη Σαχπατζίδη από τα 100 στη Stoiximan Basket League.

*Ο Γιάννης Αγραβάνης έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας τουλάχιστον μία ασίστ και στα πέντε πρώτα παιχνίδια του Μεσολογγίου Baxi στο Πρωτάθλημα.

*Στα πρώτα πέντε παιχνίδια της, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου είχε κατά μέσο όρο δύο περισσότερα ριμπάουντ από τους αντιπάλους της (35 έναντι 33) αλλά τέσσερα περισσότερα λάθη (16,6 έναντι 12,6).

ΗΡΑΚΛΗΣ

*Το φράγμα των 500 αμυντικών ριμπάουντ καριέρας θα «σπάσει» ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με το πρώτο που θα πάρει.

*Ο Ολιβιέρ Χάνλαν χρειάζεται 18 πόντους για να γίνει ο 24ος παίκτης στην ιστορία του Ηρακλή στη Stoiximan Basket League, που θα φτάσει τους 400.

*4,6 περισσότερα εύστοχα δίποντα από τους αντιπάλους του είχε ο Ηρακλής των πρώτων πέντε αγωνιστικών (18 έναντι 13,4) ενώ εκτέλεσε και με ποσοστό καλύτερο κατά 7,3% από αυτούς (48,4% έναντι 41,1%).

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top