- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γιάννης Παπαδόπουλος: “Ο Γιοβάνοβιτς με σημάδεψε ποδοσφαιρικά”

Για το πως βιώνει ο ίδιος την κατάσταση με τον ιό:

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε ως κοινωνία. Ενημερώνομαι από το ίντερνετ για το τι γίνεται στον κόσμο με αυτή την επιδημία. Την αντιμετωπίζω όπως ο περισσότερος κόσμος, χωρίς υπερβολές, απλά φοράω την μάσκα».

Για την ετοιμότητα του Ηρακλή:

Όσα είπε για τον Ημίθεο στο metrosport.gr ο Γιάννης Παπαδόπουλος:

« Όπως και για την κοινωνία, έτσι και για εμάς τους αθλητές είναι κάτι καινούργιο. Καθημερινά, κάνουμε το πρόγραμμα που μας έχει δώσει η ομάδα, αλλά όλο αυτό είναι μια συντήρηση απλά. Αν δεν έχεις τις ποδοσφαιρικές προπονήσεις σε καθημερινή βάση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γυρίσεις μετά από 1-2 μήνες σε κανονικούς ρυθμούς, και να είσαι στην κατάσταση που θες».

Για τον νέο προπονητή στον «Γηραιό» :

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα για να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Έγινε η αλλαγή προπονητή, του κ. Μπαξεβάνου που συνεργαστήκαμε για πολύ λίγο καιρό όταν ήταν πάλι προπονητής του Ηρακλή την χρονιά που ανέβηκε στην Β’ εθνική πριν από δύο χρόνια. Νομίζω, ήταν η ιδανικότερη λύση από την στιγμή που αποφασίστηκε η αλλαγή προπονητή. Ο κύριος Μπαξεβάνος, γνωρίζει την σημαίνει Ηρακλής, και τι χρειάζεται για την άνοδο».

Για τον προπονητή που τον σημάδεψε περισσότερο:

«Αυτός που με σημάδεψε ποδοσφαιρικά ήταν ο Ivan Jovanovic που τον είχα στον Ηρακλή. Ήμουν 18 χρονών τότε, και με εμπιστεύτηκε στην αρχική ενδεκάδα του Ηρακλή. Τότε ήταν μια εποχή που δύσκολα έπαιζε νεαρός παίκτης στην ομάδα. Μου έμαθε πολλά πράγματα.

Τι θυμάται από τον πατέρα του και την πορεία του στον Ηρακλή:

«Θυμάμαι τα πάντα από τον πατέρα μου. Πρόλαβα την δεκαετία του 90. Πήγαινα σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα στο Καυτανζόγλειο. Χαίρομαι γιατί βλέπω ακόμα και τόσα χρόνια μετά να τον χαιρετάει ο κόσμος του Ηρακλή στον δρόμο. Είναι ο «ρέκορντμαν» και παραμείνει έτσι. Το ρεκόρ του δεν θα σπάσει ποτέ”.