- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Ψήνεται” ο “Μέγας Χορηγός”…

Απόλυτη σύμπλευση απόψεων μεταξύ Θόδωρου Δρακόπουλου και Γιάννη Ζαντόπουλου στο θέμα της ανάγκης του να “μπει” δυνατά ο Ηρακλής στον τομέα της εισροής χορηγικής υποστήριξης.

Άλλωστε, φέτος, ο χρηματοδότης της ποδοσφαιρικής ομάδας, ως μεγαλομέτοχος της μπασκετικής, συμφώνησε – για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον καλαθοσφαιρικό Ημίθεο – με κεντρικό χορηγό αγωνιστικής εμφάνισης και προς αυτήν την κατεύθυνση επιδιώκει να πέσει το βάρος και σε επίπεδο ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ήδη έχουν “γεμίσει” σε διαφημιστικό αποτύπωμα το πίσω μέρος της φανέλας και το εμπρός μέρος στο παντελονάκι της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης και άπαντες στον “Γηραιό” σπεύδουν για το επόμενο βήμα στον συγκεκριμένο τομέα.

Εδώ και αρκετές μέρες, έχει ανοίξει ένας ευρύς κύκλος επαφών των διοικούντων με επιχειρηματίες, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαδραματίσουν – μέσω των εταιρειών τους – τον ρόλο του “Μεγάλου Χορηγού” της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και να προβληθούν κεντρικά, μέσω του εμπρός μέρους της φανέλας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν… “κτυπηθεί” πόρτες και επί αθηναϊκού εδάφους, πέρα από τις επαφές, οι οποίες έγιναν και εξακολουθούν να διεξάγονται στον χώρο της Θεσσαλονίκης.

Οι ιθύνοντες των “κυανολεύκων” υποστηρίζουν ότι θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν την προσπάθεια συγκρότησης ενός πλήρους χορηγικού πακέτου – συμπεριλαμβανομένου και του “Μεγάλου Χορηγού” – μέχρι την επανέναρξη της επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας στη Γ΄ Εθνική και φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν σημαντική ενίσχυση για τον προϋπολογισμό του Ηρακλή, μέσα από αυτήν τη διαδικασία.