Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

“Εμπιστευτείτε την προσπάθεια, που γίνεται, με διαφάνεια και μπροστάρη τον Θόδωρο Δρακόπουλο”, σημειώνει η ανακοίνωση προαναγγελίας του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Facebook.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πριν από αρκετές εβδομάδες, οι διοικούντες τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο επιχείρησαν να δημιουργήσουν επίσημη σελίδα στο Facebook, όμως η προσπάθεια κρίθηκε ως ανεπαρκής και η σελίδα “κατέβηκε” σχεδόν αμέσως.

Πλέον, η προσπάθεια επανασυντονίστηκε και η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας ανακοίνωσε τον νέο επίσημο λογαριασμό στο Facebook:

“Καλώς ήρθατε στον ιντερνετικό κόσμο του Ηρακλή…Απο εδώ θα ενημερώνουμε τον κόσμο του Ηρακλή ακριβώς όπως έχουν οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό κομμάτι του Ηρακλή…

Η διαφάνεια και η αλήθεια θα είναι αυτά που θα μας καθοδηγούν ώστε και εσείς ως λαός της ομάδας να ξέρετε τι γίνεται και να εμπιστευτείτε την προσπάθεια αυτήν με μπροστάρη τον κ. Δρακόπουλο και έπειτα τον κ. Ζαντόπουλο να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει…Ερχόμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ”.

Ο επίσημος λογαριασμός του ποδοσφαιρικού Ημίθεου στο Facebook:

https://www.facebook.com/%CE%97%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-2020-2021-102222055028782

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top