Καρβέλας: “Ακόμη δεν είδατε τίποτε! – Κανείς δεν θα πειράξει τον Ηρακλή!”

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ ξεσπά σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του για τη διαιτησία…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Καρβέλα στο Metropolis 95,5:

«Δεν κερδίζεις τίποτα με τις ανακοινώσεις, μια δήλωση απλή και ένα έγγραφο στην ΚΕΔ για να μας πουν τι έγινε μας καλύπτει. Περιμένουμε την απάντηση για την τιμωρία του διαιτητή και έπειτα θα πράξουμε ό,τι πιστεύουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του Ηρακλή. Εμείς το πρώτο πράγμα που ζητάμε από την ομάδα είναι να δείχνουμε καλύτερη εικόνα και να ασχολείται ο καθένας με το κομμάτι του.

Είδαμε μια πολύ κακή διαιτησία την Κυριακή, το μόνο που ζητάμε αυτοί οι κύριοι να τιμωρηθούν για το συγκεκριμένο των διαιτητών. Αν η ΚΕΔ το αποφασίσει εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι. Εμείς δεν θέλουμε να σιωπηρή τιμωρία, θέλουμε να τιμωρηθούν για να καταλάβουν πως δεν μπορεί κανείς διαιτητής να παίζει με καμία ομάδα. Την Κυριακή δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Εγώ δεν έχω πρόβλημα η διαιτησία να είναι στην ΕΟΚ, στον ΕΣΑΚΕ μιλάνε οι ομάδες-εταιρείες.

Περιμένουμε και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο σωματείο και δεν θα επιτρέψουμε να παίζει κανείς με τον Ηρακλή. Εμείς δεν είμαστε στην Α1 για να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή.

Βλέπω συγκεκριμένους διαιτητές να παίζουν συγκεκριμένες ομάδες, εμένα με ενοχλεί αυτό που γίνεται. Είμαι 50 χρόνια στον χώρο του μπάσκετ και δεν θα αφήσω ποτέ να πειράξει τον Ηρακλή. Οποιος τολμήσει και πειράξει τον Ηρακλή, θα υπάρξει πρόβλημα και θα μιλήσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top