- Bluearena - https://bluearena.gr -

Περιστέρι: Διώχνει Μαυροκεφαλίδη, παίρνει Μπουρούση

Σημαντικές εξελίξεις στο Περιστέρι, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και οι “κυανοκίτρινοι” να είναι έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν με τον Γιάννη Μπουρούση!

Νέες αλλαγές επίκεινται στο Περιστέρι!

Μετά την απομάκρυνση του Νίκου Παπανικολόπουλου από τον πάγκο και την έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη, έρχονται προσθαφαιρέσεις και στο ρόστερ!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, καθώς η απόφαση του νέου προπονητή των Περιστεριωτών είναι να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο πολύπειρος σέντερ μετράει φέτος σε 4 ματς Basket League 12,8 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, ενώ στο Basketball Champions League έχει 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 1 παιχνίδι.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο 36χρονος σέντερ δεν θα είναι στην αποστολή για το προσεχές ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή εκτός έδρας (22/11), ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η επιστροφή του στον Ιωνικό, με τον οποίο είχε εξαιρετικές εμφανίσεις (19,7 πόντους και 6,8 ριμπάουντ σε 12 αγώνες), πριν αποχωρήσει για τον Προμηθέα Πάτρας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Έρχεται ο Μπουρούσης

 

Το κενό που αφήνει ο Μαυροκεφαλίδης αναμένεται να καλυφθεί άμεσα και μάλιστα από έναν εξίσου εξαιρετικό και έμπειρο παίκτη. Ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το νέο βαρύ όνομα στην φροντ λάιν της ομάδα από τα Δυτικά προάστια, επιστρέφοντας έτσι, σε ελληνική ομάδα μετά την σεζόν 2016/17 και τον Παναθηναϊκό.

Ο 37χρονος σέντερ, μάλιστα, έχει ξεκινήσει εδώ και δυο μέρες να γυμνάζεται με το Περιστέρι και έχουν ήδη γίνει οι συζητήσεις για να υπογράψουν ομάδα και παίκτης συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν έχει αγωνιστεί φέτος, μετά το πέρασμά του από την Γκραν Κανάρια την σεζόν 2019/20, έχοντας 8,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 25 ματς της ACB, ενώ έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει εκφράσει και ο Προμηθέας Πατρών.

Πηγή: eurohoops.net