- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: “Πάμε για ανανέωση με Καββαδά! – Δεν είναι βέβαιο του Μπαξεβάνου!”

Όσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στο Metropolis 95,5:

«Εγώ το βλέπω δύσκολο να γίνει νωρίς ο εμβολιασμός, αλλά πιστεύω μέχρι τέλη Δεκεμβρίου να έχουν πάρει έγκριση κάποια εμβόλια και μέσα στον Ιανουάριο να ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Οι δύο εταιρείες θα καταθέσουν φάκελο αρχές Δεκεμβρίου και υποθέτω ότι λόγω εκτάκτου ανάγκης θα εγκριθούν μέσα στον επόμενο μήνα και αρχές Ιανουαρίου να μπορεί να γίνει. Η έγκριση θα πάρει δύο εβδομάδες» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον μπασκετικό Ηρακλή:

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Περίμενα κάτι καλύτερο. Χάσαμε δύο ματς που δεν θα έπρεπε, με τον Άρη κυρίως που το χάσαμε μόνοι μας. Ανέμενα να είμαστε αήττητοι. Με το ρόστερ που έχουμε θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά, εντάξει, είναι ακόμη αρχή και υπάρχει και ο κορωνοϊός. Όσο παίζουμε τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Όπως έχω δηλώσει έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρσι, ήδη είμαστε μία νίκη επιπλέον από πέρσι γιατί στον Ιωνικό την περασμένη περίοδο χάσαμε και φέτος κερδίσαμε.

Αν κερδίσουμε και το Περιστέρι θα έχουμε δύο περισσότερες. Είχαμε συνυπολογίσει τον κορωνοϊό στο μπάτζετ, γι’ αυτό και είναι μικρότερο από πέρσι. Νομίζω ότι πράξαμε καλά. Εμείς παίζαμε σε ένα γήπεδο πάντα γεμάτο και η ομάδα είχε πάντα καλύτερη απόδοση. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Αυτό δεν αλλάζεται με χρήματα. Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχουμε κρούσματα. Αυτό μου δείχνει ότι έχουμε σοβαρά παιδιά, με χαρακτήρα, και ότι δουλεύουμε επαγγελματικά και αυτό με κάνει υπερήφανο. Εμείς ακολουθούμε το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, δεν έχουμε δικό μας».

Για την προσπάθεια ανανέωσης με τον Καββαδά τόνισε: «Έχω το φάρμακο του Καββαδά, θα το δείτε τα επόμενα χρόνια. Κατά πάσα πιθανότητα πάμε για ανανέωση. Ο Βασίλης έχει δεχθεί τον ρόλο του αρχηγού και τον λειτουργεί πολύ καλά. Είναι ευχαριστημένος και αυτός και εμείς».

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο υπογράμμισε: «Το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει. Ο κόσμος να μην αγωνιά, θα βρεθεί λύση με τον προπονητή. Αλλά θα ξαναπαιχτεί πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Μπαξεβάνος νέος προπονητής του Ηρακλή, θα το δείξει ο καιρός. Πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος. Για μένα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Ο συνεταιρισμός δεν είναι δύσκολος, απλώς, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα. Δεν είναι το απόλυτο ότι όποιος βάζει τα λεφτά θα αποφασίζει και μόνος του. Εμένα μου αρέσει να είμαι δημοκρατικός. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή είμαστε στην Αθήνα δεν μπορούμε να διοικήσουμε. Αυτό είναι λάθος. Στο μπάσκετ πάμε καλά, λειτουργούμε επαγγελματικά, έτσι θα γίνει και το ποδόσφαιρο, μην αγχώνεστε».