- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του soccerpractor.blogspot.gr:

Πλώρη για τρεις ακόμα προσθήκες… εκτόξευσης βάζει ο Ηρακλής, για να διασφαλίσει την πρωτιά στον 1ο όμιλο και να έχει ικανό ρόστερ με εναλλακτικές λύσεις στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν, ώστε να πετύχει με ασφάλεια τον στόχο της ανόδου.

Δείχνοντας… αχόρταγος στο μεταγραφικό παζάρι, με μότο το εχθρός του καλού το καλύτερο και χωρίς διάθεση να διαπραγματευτεί το δικό του εισιτήριο επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Ακριτόπουλος (αριστερά στη φωτο, με τον πρόεδρο Γιάννη Ζαντόπουλο) έχει εισηγηθεί την απόκτηση στόπερ (πάντα φαβορί ο Σωκράτης Φυτανίδης, παρότι το θέμα «τραβά» χρονικά και ακόμα δεν επιλύθηκαν τα προσωπικά ζητήματά του), σέντερ φορ για να «ντουμπλάρει» τον Τσίτα (πότε να παίζουν ταυτόχρονα και πότε να καλύπτει επάξια ενδεχόμενο κενό του, ξέχωρα από τον Πιπερτζή), ενώ πλέον αναζητείται και αριστερό μπακ, που να μπορεί να παίξει και αριστεροπόδαρος στόπερ (ειδικά σε διάταξη με τρεις αμυντικούς).

Από τους «κυανόλευκους» είναι πιθανό να υπάρξει άμεσα άλλη μια αποχώρηση, ενώ δεν προβλέπεται η διεξαγωγή άλλου φιλικού, εκτός αν μετατεθεί για πιο αργά η πρώτη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης.