- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι 11 ΚΑΕ της Basket League κατά Άρη για τα τηλεοπτικά

Η ανακοίνωση των 11 ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, κατά της στάσης της ΚΑΕ Άρης:

“Τους τελευταίους μήνες γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιτευχθεί, μετά από πολλά χρόνια, συμφωνία μεταξύ των μελών του ΕΣΑΚΕ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και την παραχώρηση τους έναντι εύλογου αντιτίμου στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Σε αυτό το διάστημα έγιναν αμέτρητες συναντήσεις και αντίστοιχες συζητήσεις και  σχεδόν όλες οι ομάδες προέβησαν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ. Την τελευταία πραγματικά στιγμή, με ορατό τον κίνδυνο να τιναχτούν όλα στον αέρα και χωρίς προηγουμένως να έχει θέσει το οποιοδήποτε ζήτημα, η ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, για αδιευκρίνιστους λόγους, επέλεξε να καταψηφίσει την συμφωνία και μάλιστα με προσβλητικό έναντι των συνομιλητών της τρόπο. 

Η απόφαση αυτή του ΑΡΗ δεν στάθηκε τελικά ικανή να υπονομεύσει την συμφωνία και την αλλαγή σελίδας στο Ελληνικό μπάσκετ. Οι υπόλοιπες ομάδες ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης της συμφωνίας θέτοντας έτσι την ομάδα του ΑΡΗ στο περιθώριο, στο οποίο η ίδια επιδίωξε να μείνει.

ΟΙ 11 ΚΑΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΕ Π. ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΕ Μ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ Γ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ Χ. ΜΗΛΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ Σ. ΚΩΣΤΙΔΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ Θ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Ν. ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΣΣΟΣ KAE Μ. ΜΕΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚ ΚΑΕ ΑΡ. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΚΑΕ Β. ΜΠΕΛΕΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE ΕΥ. ΤΣΑΠΑΣ”.