Ένωση αθλητών βόλεϊ: “Απλώς, μια πρώτη συμφωνία”

Ο ΠΑΣΑΠ θεωρεί ότι η ΕΣΑΠ… βιάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση περί οριστικής συμφωνίας για το θέμα των οφειλών των ΤΑΑ προς τους αθλητές και επισημαίνει ότι άπαντες θα πρέπει να περιμένουν τις τελικές υπογραφές…

Βόλει, Διάφορα

Η διευκρινιστική ανακοίνωση της ένωσης των αθλητών πετοσφαίρισης:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να υπάρχει συμφωνία για νέο κανονισμό σχέσεων αθλητών και ΤΑΑ. Θέλουμε να σαν ενημέρωσουμε ότι είναι μια διαδικασία η οποία μέχρι να ολοκληρωθεί εγγράφως δεν έχει την μορφή της τελικής συμφωνίας, όπως παρουσιάζεται και χρησιμοποιείται.

Παρακαλούμε όλους τους αξιότιμους και σχετικούς με διάφορες υποθέσεις που αφορούν τον νέο κανονισμό σχέσεων να μην λαμβάνουν υπόψιν τους κάτι νέο που θα έρθει, αλλά να λειτουργήσουν με το ήδη υπάρχοντα κανονισμό.

Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΣΑΠ και υπάρχει μία πρώτη συμφωνία για τη λογική του νέου κανονισμού σχέσεων. Ωστόσο υπάρχει απόσταση από το να πέσουν οι υπογραφές. Το νομικό μας τμήμα απλά πήρε εντολή να συνεχίζει τις συζητήσεις με το νομικό τμήμα της ΕΣΑΠ. Σε περίπτωση συμφωνίας θα προβούμε σε αντίστοιχες ανακοινώσεις».

Σχετικά Άρθρα

Τραγικό! “Έφυγε” στα 52 του ο σπουδαίος Βαντίμ Καμούτσκιν!

Βόλει

Back to Top