Ακριτόπουλος: “Οι έμπειροι θα σηκώσουν την ομάδα στην πλάτη τους”

Ο προπονητής των “κυανολεύκων” αναφέρεται στην τελική διαμόρφωση του ρόστερ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Γιώργος Ακριτόπουλος στον Focus 103,6:

“Άλλος προγραμματισμός μας προέκυψε και καταφέραμε να επανδρώσουμε την ομάδα με παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις από επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έμειναν και κάποια παιδιά από πέρσι που μπορούν να σταθούν και πάμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Φυσικά θέλει πολύ δουλειά, κόπο και προσπάθεια για να ανέβουμε, αλλά θα τα δώσουμε όλα.

Συμπληρώνω τόσα χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες και όσο πιο πάνω ανεβαίνεις σε κατηγορίες, τόσο πιο εύκολο γίνεται. Γιατί σε πιο πάνω κατηγορίες αποκτάς συνεργάτες, περισσότερα χρήματα και παίκτες πιο μεγάλης αξίας. Όταν υπάρχει εμπειρία στο ρόστερ, ότι και αν κάνει ο προπονητής, δεν μπορεί να αλλάξει. Οι παίκτες με εμπειρία μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους της ομάδας, στα δύσκολα.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποια προβλήματα γιατί κάποια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα πριν, λόγω της αλλαγής του προγραμματισμού, οι ώρες έχουν αλλάξει και εργάζονται δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις προπονήσεις. Μόλις ξεκαθαρίζει και αυτό το θέμα και αποχωρήσουν αυτά τα παιδιά, θα πάρουμε 1-2 παίκτες ακόμα για να κλείσει το ρόστερ για φέτος.

Ήδη κάναμε κάποια φιλικά και τώρα έχουμε ένα στην Χαλκιδική με ομάδα που ανέβηκε τώρα στην Γ’ Εθνική. Έχουν μάθει οι παίκτες να παίζουν 50 και 60 λεπτά γιατί όλα τα παιδιά προέρχονται από 5-6 μηνες απουσίες. Πρέπει να μάθουν οι παίκτες να παιζουν 90 λεπτά. Για αυτό προγραμματίσαμε ένα φιλικό το Σάββατο και ένα την Κυριακή, για να μοιράσουμε τον χρόνο και να έχω πλήρη εικόνα για την φυσική τους κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top