Φιλική νίκη, με πρωταγωνιστή τον Τσίτα (pics)

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Σαρακηνών στο δεύτερο φιλικό τεστ, χωρίς να έχει διαμορφωμένο το τελικό ρόστερ του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Χωρίς να έχει διαμορφωθεί το τελικό αγωνιστικό σύνολό του, ο Ηρακλής έδωσε το δεύτερο φιλικό τεστ για την περίοδο της προετοιμασίας, με αντίπαλο τη Θύελλα Σαρακηνών στους Αμπελοκήπους και επικράτησε με 2-1.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους με αυτογκολ του Μαυρομιχάλη, ενώ στη συνέχεια, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Θωμάς Τσίτας, αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γαρύφαλλο και τη νίκη στους “κυανόλευκους” έδωσε ο Τσίτας, “γράφοντας” το τελικό 2-1.

Ηρακλής (Γιώργος Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Ματίκας, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Παπαδημητρίου, Μαγκουντής, Μετάι, Μέτσι, Πιπερτζής, Τσίτας.

Αγωνίστηκαν και οι: Εμμανουηλίδης, Αποστόλου, Σαμανίδης, Καπρίλης, Δούλαψης, Φρικιώτης, Διαμαντακάκης.

Θύελλα Σαρακηνών (Κώστας Γαλτσίδης): Παπαθανασίου, (60’ Βόλτσης), Μαυρομιχάλης, (60’ Τσόρμπας), Κιόρτσης, Ρώσσης, Μαντζανάς, Τράκας, (70’ Ταουσάνης), Θωμάς, Γαρύφαλλος, Κεχαγιάς, (30 λ.τ Παπαδόπουλος), Μεταξάς, (80’ Μισαηλίδης), Κούμπους, (60’ Ιωάννου).

kanakoydis.jpg

ira-3.jpg

ira-1.jpg

ira-2.jpg

ira-6.jpg

ira-4.jpg

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top