- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μαυρίδης: “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά”

Ο προπονητής του Ηρακλή Αντώνης Μαυρίδης δήλωσε : “Καταρχάς να πούμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ο Άρης μπήκε δυναμικά και κατά κάποιο τρόπο μας αιφνιδίασε. Ευτυχώς τα παιδιά μείνανε στο αρχικό πλάνο που είπαμε, πιάσανε απόδοση, γυρίσανε το 1ο και το 2ο σετ και φτάσαμε στη νίκη με 3-0”.

Ο Θανάσης Κεσεσίδης : “Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να διαχειριστούμε σε όλες τις φάσεις του, παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δούλεψε η υποδοχή μας, βρήκαμε τις λύσεις επιθετικά και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου”.

Ο Αλέξανδρος Τζουγκαράκης : “Γενικώς η εμπειρία ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος είναι αξιοσημείωτη. Με την ομάδα μου ήρθαμε 3η στην τελική κατάταξη, πράγμα που με αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Δεδομένων των συνθηκών που μας ήθελαν για μεγάλο χρονικό διάστημα απροπονητους, το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλό αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Ο τίτλος του κορυφαίου blocker της διοργάνωσης έρχεται να συμπληρώσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο την λήξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος αφήνοντάς με πολυ ικανοποιημένο και περήφανο για την ομάδα μου”.