Τσαϊρέλης: “Πρόκληση για μένα ο Ηρακλής – Έχουμε σκληρή ομάδα”

Ο διεθνής φόργουορντ – σέντερ αναφέρεται στον Ηρακλή, που “κτίζεται”.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Μιχάλη Τσαϊρέλη στο eurohoops.net:

“Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Εχουμε κρατήσει κάποιους παίκτες από τον περσινό κορμό, αλλά οι περισσότεροι είμαστε νέοι και προσπαθούμε να βρει ο καθένας τα πατήματά του μέσα από τι”ς συνεργασίες. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με αρκετά περιθώρια βελτίωσης και δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά για δύο δεκάλεπτα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, μπορώ να πω εξαιρετικοί.

Το χαρακτηριστικό μας νομίζω ότι θα είναι η σκληράδα που θα βγάζουμε στην άμυνα και η ενέργεια και οι ξεκάθαρες επιλογές που θα έχουμε στην επίθεση. Νομίζω ότι θα γυρνάμε πολύ καλά την μπάλα και θα έχουμε πολύ σωστές αποφάσεις. Αυτό δείχνουμε μέχρι τώρα.

Μια ομάδα για να επιβιώσει σε αυτό το επίπεδο θα χρειαστεί σωστή διαχείριση σε όλα: Στην προπόνηση, στην ξεκούραση, στον τρόπο ζωής, σε όλα. Όσον αφορά τα νοκ άουτ παιχνίδια δεν είναι ό,τι πιο εύκολο και για εμάς και για τους αντιπάλους μας. Κι αυτοί το ίδιο σκέφτονται. Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να παίζει τόσο νωρίς στη σεζόν τόσο σημαντικά παιχνίδια, γιατί μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις. Οι ομάδες δεν μπορούν να παίξουν πολλά φιλικά για να προετοιμαστούν κατάλληλα, λόγω της κατάστασης με τον ιό, οπότε δεν πηγαίνουν 100% προετοιμασμένες. Δεν είναι δυνατόν να είναι 100% έτοιμες.

Ο Ηρακλής είναι μια πρόκληση για μένα. Είναι μια ομάδα γενικά που έχει μια Α πίεση. Μου αρέσουν τέτοιου είδους ομάδες, γιατί είσαι πάντα σε εγρήγορση, οπότε αυτόματα δεν εφησυχάζεις και μένεις σε ένα σταθερά καλό επίπεδο και βελτιώνεσαι. Θα είναι νομίζω μια επιτυχημένη χρονιά. Είναι νωρίς, αλλά έχω καλό προαίσθημα ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για μένα και για την ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσω τα μέγιστα όπως κι ελπίζω να βοηθηθώ από την όλη κατάσταση γιατί υπάρχει καλό κλίμα, υψηλό μπασκετικό IQ και από τους προπονητές και από τους παίκτες, οπότε νομίζω ότι θα δώσω αρκετά και θα πάρω πολλά”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top