- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μαυρίδης: “Μας νίκησαν οι τραυματισμοί…”

Ο προπονητής του Ηρακλή Αντώνης Μαυρίδης δήλωσε τα εξής : Είμαι αρκετά ικανοποιημένος απ’ την σημερινή απόδοση παρά τα προβλήματα που έχουμε τραυματισμών, καταστάσεων τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και στάθηκαν καλά μέσα στο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που είναι ξεκάθαρα και το φαβορί για την κατάκτηση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς αφήσαμε κάποιες εύκολες μπάλες να πέσουνε κάτω, κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνει. Κάποια παιδιά από την αντίπαλη ομάδα έχουν ποιότητα και μας πίεσαν αρκετά στο σέρβις και στην επίθεση. Όπως σας είπα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι λίγο διαφορετικό.

Ο αρχηγός του Ηρακλή Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης είπε : Σίγουρα η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη από τη χθεσινή, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, βγάλαμε έναν άλλο εαυτό και δείξαμε ότι το θέλαμε πραγματικά. Απ’την άλλη η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι καλύτερη, έχει παίκτες που στελεχώνουν την ανδρική ομάδα και την εθνική, οπότε ήταν λογικό να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε λίγο καλύτερα και να πάρουμε κάποιο σετ.

Ο ακραίος του Ηρακλή Βαγγέλης Κεσούδης : Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πώς το σημερινό παιχνίδι Θα ήταν δύσκολο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με παίκτες που έχουν συμμετοχή στην Α1 κατηγορία. Σαν ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι από την σημερινή εμφάνισή μας, αφήσαμε πίσω το χθεσινό παιχνίδι, μπήκαμε μέσα και παλέψαμε περισσότερο. Κοιτάμε τον αυριανό αγώνα και μια θέση στο βάθρο.