Δρακόπουλος: “Θα ενισχύσουμε το ποδόσφαιρο με παίκτες με παρελθόν στον Ηρακλή”

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναφέρεται στο ποδοσφαιρικό project και στα θέματα του μπάσκετ.

Όσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στον Focus 103,6:

Για την συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ: «Στα τηλεοπτικά είμαστε καλά, νομίζω ότι ολοι θέλουμε να πάμε ενωμένοι και με ΠΑΟ και με ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο έναν χρόνο ακόμα με την Cosmote. Έχουν δεχτεί να πάρουν ένα ποσό μικρότερο από ότι περιλαμβάνει το συμβόλαιο τους και να πάμε όλοι μαζί σε κεντρική διαχείριση. Είναι κάτι πολύ θετικό αυτό για το πρωτάθλημα και για το μπάσκετ στην χώρα. Μας λείπει ένας κεντρικός χορηγός ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί και τα χρήματα τα απαραίτητα μέσω μιας στοιχηματικής εταιρείας για τον ΕΣΑΚΕ».

Για τον Ηρακλή και την προετοιμασία της ομάδας: «Το φιλικό μας με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και τώρα οργανώνουμε τα φιλικά μας την άλλη εβδομάδα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Περιστέρι. Εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν μπορούμε να κάνουμε φιλικό, δεν βγαίνει το πρόγραμμα.
Μαυροσκούφεια από ότι ξέρω δεν θα γίνουν φέτος, οπότε δύσκολο θα γίνει φιλικό εντός Θεσσαλονίκης, αν και θα το θέλαμε».

Για το ποδόσφαιρο του Ηρακλή και τις επαφές με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Είπα ότι θα βοηθήσω όπως μπορώ σε αυτή την διαδικασία και θα βάλω όλα τα λεφτά για να βγει η χρονιά, μετά από τα όσα είπαμε με τον κ. Ζαντόπουλο. Θα έχουμε εμείς κάποιους ανθρώπους στο συμβούλιο και η ομάδα θα παίξει την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Μέχρι και τον Απρίλιο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Καυτανζόγλειο που γίνονται έργα, άρα το υπολογίζουμε για την νέα σεζόν. Η ομάδα θα λεγεται Ηρακλής Αμπελοκήπων και την νέα σεζόν θα αλλάξει όνομα, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς τυπικό, να λέγεται Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Έχουμε τα ίδια χρώματα, το ίδιο σήμα, οπότε είναι ιδανική αυτή η περίπτωση. Όσον αφορά προπονητή και το γενικότερο σχήμα δεν θα αλλάξει κάτι.

Με τον κ. Ζαντόπουλο έχουμε την ίδια φιλοσοφία, οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συνεργασία μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα όσα έχουμε συμφωνήσει μέχρι τώρα. Θα ενισχυθεί η ομάδα με παιδιά που έχουν φορέσει την φανέλα του Ηρακλή, που τους ξέρουμε και μας ξέρουν.

Έχω παίξει 22 χρόνια ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά. Στην Θεσσαλονίκη έπαιξα στον ΠΑΟΝΕ, στον Αχιλλέας Περαίας και στον Αισχύλο και μετά πήγα στην Αθήνα έπαιξα σε κάποιες ομάδες εκεί. Από το 1976 έως το 1978 έπαιξα στον ΠΑΟΝΕ. Άρα με το ποδόσφαιρο έχω καλή σχέση και μου άρεσε το μπάσκετ αλλά τότε στο Ανατόλια ο προπονητής μου είχε πει ότι ειμαι κοντός για το μπάσκετ και με έστειλε να παίξω ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top