- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εκκίνηση στο αναπτυξιακό του “κυανόλευκου” μπάσκετ

Νέο ξεκίνημα για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΗΡΑΚΛΗ!

Για τη νέα σεζόν 2020-21 η ομάδα μας ανακοινώνει την ένταξη του Τeam Μanager της Ανδρικής ομάδας Γιώργου Τσιάρα ως γενικού διευθυντή του αναπτυξιακού μας προγράμματος δείχνοντας έτσι ποσό σημαντική είναι για εμάς η ανάδειξη νέων παικτών που θα στελεχώσουν την Ανδρική Ομαδα.

Σημαντικό ρολο στην επίβλεψη του προγράμματος θα έχει και ο Πέτρος Γκαϊτατζής, μέλος του προπονητικού Τeam της Ανδρικής Ομάδας που θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής. Υπεύθυνος για την οργάνωση και την λειτουργία των τμημάτων υποδομής και της Ακαδημίας συνεχίζει για τριτη σεζόν ο Χρήστος Παπαδουλης.

Την προπονητική επίβλεψη των τμημάτων της Ακαδημίας θα έχει ο coach Γιάννης Ντάγιος ο οποίος θα αναλάβει τον ρολο του τεχνικού διευθυντή του αναπτυξιακού μας προγράμματος και παράλληλα θα είναι ο προπονητής της εφηβικής μας ομάδας.

Υπεύθυνος για την ατομική βελτίωση των παικτών συνεχίζει ο Χρηστος Τσίμπος, ο οποιος παραλληλα αναλαμβάνει και προπονητής του παιδικού τμήματος.

Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με το γυμναστήριο Proponisis του Γιώργου Χρυσάφη. Γυμναστής των τμημάτων υποδομής και υπευθυνος φυσικης καταστασης της ακαδημιας θα είναι ο Γιάννης Χρυσάφης που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ανδρική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ.

Οι εγγραφές ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ! Μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ, στο Ιβανώφειο (Αγίου Δημητρίου 159Β) και στα τηλέφωνα 2310-219233 και 6972635978 (12-3 το μεσημέρι και 7-9 το απόγευμα, καθημερινές, και 11-2 το Σάββατο), όπως και στο iraklisbc@hotmail.com και στο info@iraklis-bc.gr.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Οι εγγραφές ξεκίνησαν! IRAKLIS B.C. ACADEMY MDAKANE KAE 2017 Πληροφορίες: ιβανώφειο 2310 219 233 info@iraklis bc.gr"