Το νέο ρόστερ και η πληρότητα σε όλες τις θέσεις

Η παρουσίαση του αγωνιστικού δυναμικού του νέου μπασκετικού Ηρακλή, που καλείται να ανταπεξέλθει σε δύο διοργανώσεις.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του νέου αγωνιστικού δυναμικού του Ηρακλή, ανά θέση, από τη σελίδα 1000 Χρόνια Ηρακλής:

Point Guard

Στον «άσο» ο Βαγγέλης Ζιάγκος επέλεξε τον Σκάιλερ Μπόουλιν,ο οποίος θα ξεκινάει τις επιθέσεις τη φετινή χρονιά για τους κυανόλευκους. Ως δεύτερος point guard,αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπράντον Τσίλντρες. Ο Τσίλντρες θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στον ΗΡΑΚΛΗ,καθώς έχει αγωνιστεί στη G-league με πολύ καλές συστάσεις κι στατιστικά.

Shooting Guard

Aν κι ποτέ δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα,ο Χάνλαν προορίζεται για τη θέση «2» φέτος κι όχι για τον άσο. Μαζί με τον Χάνλαν θα είναι ο πολύ έμπειρος Δημήτρης Βεργίνης,που θα προσφέρει πολλά με τις γνώσεις του στο ελληνικό μπάσκετ.

Small Forward

Στη θέση «τρια» θα έχουμε τη δυάδα Σάγκς-Σχίζα. Ο Σάγκς ήταν η τελευταία χρονικά μεταγραφή του ΗΡΑΚΛΗ,ενώ ο Σταύρος Σχίζας αποτελεί πολύ καλο backup με εμπειρία τόσο απο το ελληνικό πρωτάθλημα όσο κι απο το BCL.

Power Forward

Σε αυτή τη θέση αποκτήθηκαν οι Μάικ Μουρ κι Μιχάλης Τσαιρέλης. Ο Μουρ αποτελεί ένα σύγχρονο τεσσάρι,έχοντας καλά ποσοστά κι απο το τρίποντο. Ενώ ο Τσαιρέλης είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί στον ελληνικό κορμό. Ακόμη σε αυτή τη θέση θα υπάρχει κι ο νεαρός Γκιουζέλης.

Center

Στο «πέντε» θα αγωνιστεί ο Βασίλης Καββαδάς που ανανέωσε με τον ΗΡΑΚΛΗ,κι αν συνεχίσει στον περυσινό ρυθμό θα κάνει κι φέτος σπουδαία πράγματα. Μαζί του θα είναι ο Εντ Ντάνιελ. Οπως καταλαβαίνετε οι δύο τους θα αποτελέσουν μια πολύ δυνατή δυάδα στο «πέντε».

* Σε αυτούς τους παίκτες προστίθενται φυσικά κι οι νεαροί Φίλλιος,Πετανίδης,Γεωργαλάς.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top