- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ευγενίου: “Ισχύουν στο ακέραιο όσα έχουμε πει!”

Καθοριστικές στιγμές για το επιδιωκόμενο deal για την απόκτηση νέας εταιρικής ταυτότητας από πλευράς ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Ο συνεργάτης του Στράτου Ευγενίου στην ομάδα της Τρίγλιας, Σταύρος Σγουρής, υπήρξε αφοριστικός σε σημερινές δηλώσεις του όσον αφορά στην προοπτική μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, ο ίδιος ο χρηματοδότης και μεγαλομέτοχος της χαλκιδικιώτικης ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, όταν τον αναζήτησαν τηλεφωνικά οι παράγοντες του “Γηραιού”, προκειμένου να παράσχει τις αναγκαίες εξηγήσεις για αυτές τις δημόσιες τοποθετήσεις του παράγοντα της ομάδας, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, επισημαίνοντ6ας ότι “όσα συζητήσαμε ισχύουν” και παρέπεμψε στην αυριανή 16/7 καθοριστική συνάντηση, την οποία θα έχουν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων.

Σε αυτήν αναμένεται να παραβρεθεί ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας με τον νομικό εκπρόσωπό του, καθώς και οι ιθύνοντες του Ηρακλή με το νομικό δίδυμο της δικής τους πλευράς, το οποίο αποτελούν οι Σάκης Ελευθεριάδης και Μιχάλης Γιάμπαστος.

Από τη συγκεκριμένη συνάντηση θα αποδειχθεί ξεκάθαρα αν και κατά πόσον υπάρχει πραγματική προοπτική επίτευξης του deal…