Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγγραφές μελών και εκλογές στις 3 Ιουνίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο φορέας του Συλλόγου, στον οποίο εντάσσεται και το “κυανόλευκο” βόλεϊ.

Βόλει, Ηρακλής

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Ηρακλής 2015, καλεί τα μέλη του να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους για το τρέχον έτος.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου και κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, ο ΑΣ Ηρακλής 2015 δίνει την δυνατότητα στον κόσμο του Ηρακλή να γραφτεί μέλος στο σύλλογο πληρώνοντας μόνο το δικαίωμα εγγραφής που είναι 15€ έτσι ώστε να γραφτούν όσο τον δυνατόν περισσότεροι προκειμένου ο σύλλογος να προχωρήσει σε εκλογές που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 3 Ιουνίου.

Από τη Δευτέρα 25 Μαϊου και ώρα 11:00- 20:00 τα γραφεία θα παραμένουν ανοιχτά για να εξυπηρετούν όσους από τα εγγεγραμμένα μέλη θέλουν να αποπληρώσουν την συνδρομή τους αλλά και γι’ αυτούς που επιθυμούν να γραφτούν. Τελευταία μέρα των εγγράφων είναι η Τρίτη 2 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει σχήμα για την συνέχιση του συλλόγου, ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε γενική συνέλευση την Παρασκευή 5 Ιουνίου, όπου δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο τα μέλη και δύο άτομα από κάθε φορέα του Ηρακλή που θα πάρουν και την τελική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου.

Να υπενθυμίσουμε ότι για άλλη μια φορά και μέχρι την παραμονή των εκλογών είμαστε στη διάθεση του σχήματος που θέλει να αναλάβει την τύχη του συλλόγου να του παρέχουμε την οποιοδήποτε πληροφορία που θα χρειαστεί σχετικά με τον σύλλογο.

Μετά τιμής
ΔΣ ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top