Τουτζιάρης: “Κάθε σοβαρός επενδυτής θα βοηθηθεί από όλους στον Ηρακλή”

Ο βετεράνος και παράγοντας της ομάδας τοποθετείται για τη νέα προσπάθεια επανεκκίνησης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Φάνη Τουτζιάρη στο Metropolis 95,5:

Για τον Ηρακλή και την επενδυτική προοπτική του Χρόνη Παπαβραμίδη: «Ο κόσμος του Ηρακλή περιμένει το αυτονόητο. Να βρεθεί ο άνθρωπος που θα πάρει ένα ΑΦΜ ομάδας Super League 1 και ο Ηρακλής να γυρίσει στα λημέρια που πρέπει. Το πώς θα γίνει αυτό είναι θέμα επενδυτή. Μέχρι στιγμής όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Ακουστά τον έχω τον κ. Παπαβραμίδη και την προσπάθειά του να αποκτήσει ΑΦΜ για τον Ηρακλή. Η όποια προσπάθεια γίνει πρέπει να προϋποθέτει χρήματα, διότι χωρίς αυτό δεν γίνεται να πάρεις μια ομάδα όπως ο Ηρακλής».

Για τις προσπάθειες εξαγοράς του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος: «Δεν γνωρίζω αν πράγματι εκεί κάποιοι αντιδρούν στη μεταφορά του ΑΦΜ του Βόλου στη Θεσσαλονίκη. Από τη στιγμή που πωλείται η ομάδα, μέσα στη συμφωνία μπορείς να περάσεις τα πάντα. Το θέμα λύνεται εύκολα. Αν διαθέτεις το χρήμα μπορείς να αγοράσεις τα πάντα. Το θέμα είναι ότι στον Ηρακλή ήρθαν διάφοροι αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα και η ομάδα μας είναι τώρα στο β’ τοπικό».

Για το ενδεχόμενο εξαγοράς ΑΦΜ από τη Super League 2: «Αν ακούγονται τέτοια νούμερα, π.χ. 500-700 χιλιάδες ευρώ, είναι προτιμότερο να πάρεις μια ομάδα της Super League 1 κι ας κοστίζει πιο ακριβά. Αν συνυπολογίσει κανείς και τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψεις έναν χρόνο για να ανεβάσεις την ομάδα, νομίζω είναι το ίδιο. Τώρα με τον κορωνοϊό ίσως μπορεί να γίνει η δουλειά πιο φτηνά, όμως θα είναι δύσκολα αν δεν διαθέτεις τα χρήματα. Εκτός κι αν ο κ. Παπαβραμίδης κάνει μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να βρουν την άκρη. Πολλοί πέρασαν από τον Ηρακλή και μείναμε στα λόγια. Ο Ηρακλής παραμένει ακόμη και στο β’ τοπικό. Ας μην λέμε μεγάλα λόγια όπως είπαν κάποιοι. Ας κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα και όποιος σοβαρός έρθει και πάρει την ομάδα θα βοηθηθεί από όλους».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top