Ο Δημοσθένης Τούμπος στο τιμόνι…

Ο 25χρονος κόουτς – μέχρι πρότινος τεχνικός συνεργάτης του Γιάννη Ορφανού – ανέλαβε να βγάλει την ομάδα από τις αγωνιστικές περιπέτειες.

Βόλει, Ηρακλής

Οι αδιανόητες οικονομικές δυσχέρειες, οι οποίες μαστίζουν την ομάδα κατέστησαν απολύτως αδύνατη – όπως ήταν ευνόητο – την αντικατάσταση του παραιτηθέντος, Γιάννη Ορφανού, με κάποιον τεχνικό με εμπειρίες από το επίπεδο της Volley League.

Συνεπώς, οι διοικούντες, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην αγωνιστική ποιότητα του υλικού, το οποίο διαθέτει ο «Γηραιός» και παράλληλα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, που υπήρχε μέχρι πρότινος, φαίνεται να επιλέγουν την ανάθεση του κοουτσαρίσματος της ομάδας στον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του Γιάννη Ορφανού, Δημοσθένη Τούμπο.

Ο 25χρονος κόουτς, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει σημαντική προπονητική εμπειρία στο επίπεδο των Τμημάτων Υποδομής, έχοντας θητεύσει σε αντίστοιχο ρόλο και σε επίπεδο Ομοσπονδίας και Εθνικών Ομάδων.

Παράλληλα υπήρξε στέλεχος του τεχνικού επιτελείου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Εβρίτης τεχνικός θα ντεμπουτάρει, ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Ηρακλή, στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου, στη Μίκρα, κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top