Γ. Χουζούρης: “Για πάντα μέλος της τεράστιας οικογένειας του Ηρακλή” (pic)

Ο επί είκοσι χρόνια προπονητής Κολύμβησης του Ηρακλή, μιλά για τον Σύλλογο…

Ερασιτέχνης

Η ανάρτηση του Γυμναστικού Συλλόγου:

Κατά τη διάρκεια των κολυμβητικών αγώνων “Ιβανώφεια” είχαμε αγωνιστική δραστηριότητα αλλά και βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στο κολυμβητικό τμήμα. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο κ. Γιώργος Χουζούρης που διετέλεσε για πάνω από 20 χρόνια προπονητής του τμήματος ενώ πλέον ζει και εργάζεται στην Κύπρο. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρών στην αναβίωση των αγώνων.

“Στην ουσία ποτέ δεν έφυγα από τον Ηρακλή, από το 2012 που μετακόμισα στην Κύπρο πάντα θεωρώ ότι είμαι μέλος αυτής της τεράστιας οικογένειας του Ηρακλή, είναι χαρά μου που βρέθηκα σ΄αυτή τη διοργάνωση. Τιμούμε έναν μεγάλο ήρωα, από έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ηρακλής. Πρέπει να μάθει ο κόσμος τα κατορθώματα του Ιβάνωφ. Όλα αυτά είναι σημαντικά για τον οποιονδήποτε για να πάρει ένα αεροπλάνο και να δώσει το παρών σε μία τόσο σημαντική στιγμή για το σύλλογο” ανέφερε ο Γιώργος Χουζούρης (George Chouzouris) και πρόσθεσε:
“Ήμουν κολυμβητής στην πρώτη αναβίωση των αγώνων το 1980, ήμουν προπονητής στις επόμενες διοργανώσεις και δυστυχώς για αρκετά χρόνια δεν είχαν πραγματοποιηθεί οι αγώνες. Δίνω συγχαρητήρια στη διοίκηση του Γ.Σ. που αποφάσισε να αναβιώσει αυτούς τους αγώνες, είναι σημαντικό κομμάτι για την ιστορία του Ηρακλή και της Θεσσαλονίκης. Χίλια χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ, το λέω και το εννοώ, να είμαστε γεροί να ακολουθούμε αυτόν τον σύλλογο και πετραδάκι -πετραδάκι να συνεισφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του”.

*Στη φωτογραφία ο κ.Γιώργος Χουζούρης με τον κ.Γιώργο Κοσμίδη.
#iraklis

Back to Top