Τα τρία ζωτικής σημασίας ζητήματα, που θα βρει μπροστά του το νέο Δ.Σ.

Το νέο διοικητικό σχήμα στον Ερασιτέχνη αναλαμβάνει σε μία εξαιρετικά κρίσιμη για τον Σύλλογο περίοδο…

Ερασιτέχνης

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή αναμένεται να διοριστεί σε μία εξαιρετικά κρίσιμη – για το μέλλον όλου του Συλλόγου – περίοδο.

Όπως αποδείχθηκε, το ενδιαφέρον των Ηρακλειδέων ως προς το να εμπλακούν στην εκλογή των προσώπων, τα οποία θα κυβερνήσουν τον Γυμναστικό, ήταν – ουσιαστικά – ανύπαρκτο και – ως εκ τούτου – αυτή η συνθήκη ματαίωσε την εκλογική διαδικασία.

Ευτυχώς, ωστόσο, μπορεί να μην υφίστατο ενδιαφέρον από το… εκλογικό σώμα, όμως – αντιθέτως παραμένει υπαρκτό και ενεργό το ενδιαφέρον για να συνεχίσει απρόσκοπτα να διοικείται ο Ημίθεος, μακριά από το τεράστιο λάθος της ακυβερνησίας του πρόσφατου παρελθόντος.

Το διοικητικό σχήμα, το οποίο θα διοριστεί και θα εκκινήσει τη θητεία του από 1η Δεκεμβρίου, έχει μπροστά του τρία τεράστια ζητήματα, ζωτικής σημασίας, για τον «Γηραιό», να διαχειριστεί.

Σε πρώτο πλάνο και εκ παραλλήλου, θα πρέπει να προωθήσει την πίεση, που ασκεί στις πολιτειακές αρχές για την επίλυση του θέματος με τον «κοκκινισμένο» ΑΦΜ του Ερασιτέχνη, ώστε ο Γυμναστικός να επανεκκινήσει σε απόλυτο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης και της εμπορικής – οικονομικής επανεκκίνησής του, αποκτώντας εκ νέου «καθαρό» και αξιοποίησιμο (σε κάθε περίπτωση) φορολογικό μητρώο, ενώ θα πρέπει να συμβάλλει τα μέγιστα στην προοπτική εξεύρεσης σταθερής και βιώσιμης λύσης για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο… “background” όλων αυτών, η νέα διοίκηση θα κληθεί – όπως δείχνουν τα πράγματα – να διαχειριστεί το εγχείρημα της μέγιστης δυνατής αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων του Ηρακλή, προς μέγιστο όφελος του Συλλόγου.

Διαδικασία περίπλοκη, λεπτών ισορροπιών και κρισιμότατων αποφάσεων, με τους νέους διοικούντες να μπαίνουν σε μία περίοδο πυρίκαυστων – για τον Ημίθεο – εξελίξεων…

Back to Top