Η δίψα του Ηρακλειδέα και η μεγάλη ευκαιρία

Το οξυγόνο του συλλόγου φέτος είναι το Μπάσκετ κακά τα ψέματα.Το βολλευ παρολες τις δυσκολίες ακολουθεί από κοντά. Όλοι μας διψάμε για να δούμε τον Ηρακλή δυνατό και όσο το δυνατόν ψηλότερα σε όλα τα αθλήματα. Το ποδόσφαιρο που είναι το βαρόμετρο σε κάθε σύλλογο βρίσκεται στο ναδίρ, όμως η παθολογική αγάπη του Ηρακλειδέα είναι τέτοια που αντί να το βάζει κάτω οργανώνεται. Ανοίγουν σύνδεσμοι, κόσμος σηκώνεται από καναπέδες κι έρχεται κοντά στο σύλλογο.

Απόψεις

Στόχος του λαού του Ηρακλή πρέπει να είναι η θωράκιση του συλλόγου, ώστε να μην μπορεί ο καθέ πολέμιος να κάνει κακό και να κλονίζει τον Ημίθεο. Ανακοινώσεις όπως του Αρη πριν το μεταξύ μας παιχνίδι στο Ιβανώφειο και του Ερμή Αγιάς-Λάρισας μετά την εύκολη νίκη μας, όπως επίσης ο πόλεμος που δέχτηκε το τμήμα βολλευ για να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα δείχνουν ότι όσο δυναμώνει ο Ηρακλής θα προκαλεί φόβο και εφιάλτες.

Από την άλλη η τεραστια παρουσία του κόσμου σε παιχνίδι γ’ τοπικού και ο σεβασμος όλης της ποδοσφαιρικης Ελλάδας, εκτός από τα συγκεκριμένα παιδιά του σωλήνα δείχνει ότι ο απλός κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά και το μέγεθος του Ηρακλή.

Η μεγάλη μας ευκαιρία φέτος είναι να δυναμώσουμε και να ξεπεράσουμε την εσωστρέφεια που υπάρχει στο σύλλογο.

Η Μικρά και το Iβανωφειο βοηθάνε να κρατηθεί ο κόσμος ζεστός με 2 τμήματα που μπορούν να δώσουν φέτος χαρές. Μόνο όμως αν μείνουμε ενωμένοι σαν γροθιά θα διώξουμε του εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς ώστε απαλλαγμένοι να κοιτάμε μπροστά για ένα μέλλον με τον Ηρακλή δυνατό και πρωταγωνιστή παντού.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Pavlosramfopoulos@hotmail.gr

Back to Top