- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με τη “συνταγή” επιτυχίας της Υποδομής: K. Ηλιάδης και Μ. Κεχαγιάς

Εδώ και αρκετές μέρες, οι παράγοντες του Ηρακλή, οι οποίοι επιχειρούν να συγκροτήσουν την ομάδα, που θα λάβει μέρος στη Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία – έχοντας αποφασίσει ότι το έμψυχο δυναμικό θα έχει ως κορμό παιδιά της Υποδομής – απευθύνθηκαν στον… καθ’ ύλην αρμόδιο.

Συζήτησαν και εξακολουθούν να συζητούν με τον Κώστα Ηλιάδη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, οργανώνοντάς την και συγκροτώντας το ρόστερ, με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ηρακλής κατά τη διάρκεια της – πολύ ιδιαίτερης, για τα δεδομένα του Συλλόγου – χρονιάς.

Μάλιστα, ο τελευταίος έχει αποφασίσει και για την τεχνική ηγεσία, καθώς επιθυμεί την παρουσία του Μαργαρίτη Κεχαγιά στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Επί μακρά σειρά ετών στενός συνεργάτης του Κώστα Ηλιάδη, ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς, απολύτως… εξειδικευμένος στο να προπονεί σε επίπεδο Ακαδημίας και νεαρών ποδοσφαιριστών, είναι ο κόουτς του περσινού θριάμβου της ομάδας Νέων, στην προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με βάση τις υπάρχουσες εξελίξεις, αναμένεται αμφότεροι να ανακοινωθούν από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Τμήματος.