- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καρβέλας: “Ο Ηρακλής θα δείξει τη δυναμική του”

Στον Arena 89,4 μίλησε ο Δημήτρης Καρβέλας και αναλυτικά υπογράμμισε:

Για την επιστροφή του Ηρακλή: “Δεν του αρμόζει η Α2 ή οι πιο κάτω κατηγορίες. Η χθεσινή κλήρωση, ήταν για όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή, πολύ χαρούμενο γεγονός. Ο Ηρακλής πήγε εκεί που ανήκει και εκεί που θα συνεχίσει να είναι, στη θέση του, στην Α1. Η πρώτη χρονιά λένε πολλοί πως θα είναι αναγνωριστική, αλλά το όνομα του Ηρακλή είναι τόσο βαρύ, που δεν επιτρέπεται να είναι αναγνωριστική. Φέτος ο Ηρακλής θα δείξει πόσο δυνατός είναι. Από την αρχή. Και πιστεύω πως θα είναι πολύ δυνατός”.

Για τις ιδιοτροπίες της κλήρωσης και την ‘Ομάδα Α’: “Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει Ομάδα Α’. Μέχρι τελευταία στιγμή περιμέναμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό άλλωστε. Αυτό που κάνει ο ΕΣΑΚΕ τώρα, είναι το λογικό και το σωστό. Όλα τα πράγματα αργούν, γιατί όλοι προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο είναι η εύκολη λύση. Δεν νομίζω να είναι ο Ολυμπιακός στην Α1 πάντως στο τέλος. Ο Ερμής Αγιάς πιστεύω θα είναι η ομάδα που θα παίξει στην μεγάλη κατηγορία του χρόνου”.

Για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ηρακλή του χρόνου: “Πιστεύω πως πρέπει να είναι γιορτή, κάθε παιχνίδι του Ηρακλή στην Α1. Όλος ο μπασκετικός κόσμος, περιμένει να δει ένα γεμάτο Ιβανώφειο. Πιστεύω φέτος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε όλα τα ματς. Όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις μεταγραφών, αλλά αυτές θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη ώρα. Η διοίκηση έχει φτιάξει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και τα αποτελέσματα θα φανούν. Πιστεύω πως την έδρα μας θα την διαφυλάξουμε και θα είναι το ατού μας μέσα στην χρονιά”.