Χαλκιάς: “Απώτερος στόχος η επιτυχία στο παγκόσμιο”

Ο προπονητής του υπερπρωταθλητή του Ηρακλή, Γιώργου Ασπουγαλή, αναφέρεται στην επιτυχία του διεθνούς μεταλλίου και στους επόμενους στόχους του “κυανόλευκου” αθλητή.

Ερασιτέχνης

Η τοποθέτηση του Μίλτου Χαλκιά στην επίσημη σελίδα του Γ.Σ. Ηρακλής:

Ο Μίλτος Χαλκιάς, εκ των προπονητών του κολυμβητικού τμήματος του Ηρακλή, προπονητής του Γιώργου Αρκάδιου Ασπουγαλή (και συνοδός της ελληνικής αποστολής στο Καζάν) μίλα στην επίσημη σελίδα του ΓΣ Ηρακλής για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο νεαρός κολυμβητής μας.

«Όλα κύλησαν καλά. Το μετάλλιο ήταν ο πρώτος μας στόχος και τελικά όλα κατέληξαν ομαλά, φτάνοντας στη μεγαλύτερη διάκριση για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Καζάν, υπήρξαν κάποια κακώς κείμενα στη διοργάνωση, αλλά το μετάλλιο, είναι μετάλλιο και μία μεγάλη επιτυχία. Επόμενος στόχος μας τώρα με τον Γιώργο είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στη Βουδαπέστη ενώ και στο διάστημα που μεσολαβεί έχουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και το Πανελλήνιο ανδρών. Το Παγκόσμιο είναι στις 20-25 Αυγούστου. Εκεί θέλουμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, σε κάθε αγώνα, από τον προκριματικό να περάσουμε ημιτελικό και μετά τελικό και στη συνέχεια όλα είναι πιθανά για μας» όπως δήλωσε.
#iraklis #iraklis_swimming

Back to Top