Η παρουσίαση της ‘Ιστορίας του Μπάσκετ του Ηρακλή’ (VID)

Λαζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέττας παρεβρέθησαν, μεταξύ άλλων γνωστών παλαιμάχων, στην παρουσίαση του βιβλίου “Η ιστορία του Ηρακλή στο Μπασκετ”

Διάφορα, Μπάσκετ

Η χθεσινή μέρα εκτός από τη συνέντευξη του προέδρου του Ηρακλή κ.Δρακοπουλου περιελάμβανε και την παρουσίαση του βιβλίου “Η ιστορία του Ηρακλή στο Μπασκετ”. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Οικονομίδη, ο οποίος είχε αυτό το όραμα από το 2005 όπως ειπώθηκε. Το παρόν έδωσαν πολλοί παλαίμαχοι που αποτέλεσαν σημαντικά κομμάτια της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου.

Ο Αριστείδης Μουμογλου που το 1972 σημείωσε 145 πόντους σε ένα παιχνίδι και αποτελεί  μεχρι και σήμερα ακατάρριπτο ρεκόρ πόντων. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ηρακλή, Γιάννης Τσούμης. Ο μακροβιότερος προπονητής του Ηρακλή, Άγις Κυνηγόπουλος αλλά και οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέττας που ανδρώθηκαν μπασκετικα στην ομάδα του Ηρακλή. Εικόνες και μνήμες από την ένδοξη ιστορία του Ηρακλή, μεσα σε αυτές και το μήνυμα του Αμερικανού σταρ του Ηρακλή, David Ancrum μέσω Skype. Ένα βιβλίο που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, τώρα που ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει και με τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, το βιβλίο αυτο δεν πρέπει να λείψει από τη βιβλιοθήκη κανενός Ηρακλειδέα

 

Καλημέρα στην πόλη που το χάρηκε, όντως…#ancrum

Gepostet von Kostas Kousis am Freitag, 21. Juni 2019

Σχετικά Άρθρα

Back to Top