Η απόλυτη επιτυχία της “κυανόλευκης” διοργάνωσης (pics)

Ο ΓΣ Ηρακλής ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Ερασιτέχνης

Η σχετική ανάρτηση του διοργανωτή του πρωταθλήματος, Ερασιτέχνη Ηρακλή:

Η προσπάθεια ήταν συνολική και απέδωσε καρπούς.Η ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α’, ήταν ένα στοίχημα για τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ το οποίο το κερδίσαμε και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να φέρουμε σε πέρας τους αγώνες.

Μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που μας στήριξαν και με τη συμβολή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α’, στο Ποσειδώνιο. Ευχαριστούμε τον χρυσό Χορηγό της διοργάνωσης, την Κλινική ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ/St. Luke’s Hospital και τους κύριους χορηγούς του πρωταθλήματος, τις εταιρείες Μάκβελ, Elxis Lift, ΑΦΟΙ ΓΑΛΗ, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Dole, KYANA Professional Hair Products, Condito ΑΕΒΕ, Αβγά “Καλημέρα” Τσακίρη και Le Petit Déjeuner, 4allstores, Lotus Abee , τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης/Thessaloniki Travel καθώς και την Περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό Νίκο Ξυλούρη, που βρέθηκε στο Ποσειδώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
#iraklis #iraklis1908

No photo description available.

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: one or more people and pool

 

Back to Top