ΗΡΘΑΜΕ!!!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, έπειτα από οκτώ χρόνια, επιστρέφει στην Α1 καθώς επικράτησε με 84-61 της Καστοριάς στο… φλεγόμενο Ιβανώφειο

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ομαδάρα του Κώστα Μέξα «καθάρισε» εύκολα και την Καστορία στο Ιβανώφειο και επέστρεψε στην Α1 μετά από οκτώ χρόνια.

Οι “κυανόλευκοι” ολοκλήρωσαν επιτυχημένα μια χρονιά που αν μη τι άλλο δεν ξεκίνησε ιδανικά, ωστόσο ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε πανάξια την άνοδο στην Basket League.

Τρομερή παρουσία από τον κόσμο του ΗΜΙΘΕΟΥ στο κλειστό του Ιβανωφείου. Η προσέλευση ξεκίνησε από πολύ νωρίς και το γήπεδο είχε ήδη γεμίσει τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την προσέλευση να μη σταματάει και την ατμόσφαιρα να γίνεται… εκρηκτική.

Ο “κυανόλευκος” λαός δε σταμάτησε στιγμή το πάρτι στην κερκίδα, δίνοντας ώθηση αλλά κυρίως μεταφέροντας την πόρωση που είχε ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ στους παίκτες του Κώστα Μέξα.

Όσον αφορά το ματς, δεν είναι άξιο σχολιασμού με τον ΗΜΙΘΕΟ να “καθαρίζει” το παιχνίδι (84-61) από νωρίς και κάπως έτσι η έκβαση της αναμέτρησης περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς το κυριότερο αυτήν την στιγμή είναι η επιστροφή της ομάδας στην Α1.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής (Δροσόπουλος)

Δεκάλεπτα: 21-11, 47-33, 69-42, 84-61

Ηρακλής (Μέξας): Αγγελακόπουλος 2, Αθανασούλας 5, Σοκ 5 (1), Ρουτκάουσκας, Πολυτάρχου 23 (2), Φίλλιος, Κακαρούδης 21 (3), Αποστολίδης 5 (1), Μπένας 6, Καλαϊτζίδης 8 (2), Γιαννακίδης 6 (2), Τζουγκαράκης 3.

Καστοριά (Καραγιάννης): Αμπαράς 8, Πετρόπουλος 5, Μελισσαράτος 7, Χονδρογιάννης 6 (2), Βλάχος 3 (1), Απιδόπουλος 2, Χρυσόπουλος 6, Ράπτης 6, Τερσενίδης, Βαβάτσικος 4, Τζακόπουλος, Σταμένκοβιτς 14 (1).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top