Στο Κατσάνειο η Κ. Νοτοπούλου (pics)

“Κυανόλευκη” επίσκεψη για την υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Ερασιτέχνης

Νωρίς το απόγευμα η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» επισκέφθηκαν το Κατσάνειο γυμναστήριο που εκεί την υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης και ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής κ. Φώτης Θέος.

Την κ. Νοτοπούλου επίσης καλωσόρισαν και οι νεαρές αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ που στη συνέχεια μοιράστηκαν κάποια μυστικα του αθλήματος μαζί της.

Στη συνέχεια βρέθηκαν όλοι μαζί στα γραφεία του Συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Θέο να αναφέρει να προβλήματα του Ηρακλή αλλά και να κάνει αναφορά πως είναι η μόνη ομάδα που διαθέτει έκταση 30 στρεμμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα δίπλα στα Πανεπιστήμια. Ζητώντας την συνδρομή του Δήμου ώστε να γίνει ενα Μουσείο που θα είναι τουριστικός προορισμός και θα είναι επισκέψιμος για όλους .

Η υποψήφια Δήμαρχος με την σειρά της τόνισε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να υπάρξη μια ομαλή αντιμετώπιση αλλά και λύση στα προβλήματα του Συλλόγου, καθώς θεωρεί πως ο Ηρακλής διαθέτει μια μεγαλη ιστορία και έχει βγάλει σπουδαίους αθλητές.

Ενώ τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής κ. Καλαϊτζίδης που για ακόμη μια φορά ευχαρίστησε την κ. Κατερίνα Νοτοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της προς στο τμήμα του βόλεϊ και πως αν δεν υπήρχε η ίδια αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε και ομάδα.

Image may contain: 1 person, sitting
Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoor
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and indoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing
Image may contain: 1 person, smiling, standing, basketball court and indoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing, basketball court and shorts
Image may contain: 5 people, people smiling, people standing
Image may contain: 7 people, people smiling
Image may contain: one or more people and people standing

Back to Top