Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ με μια εξαιρετική εμφάνιση, συνέτριψε τον Χαρίλαο Τρικούπη (94-59) και… ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους. Εκμεταλλεύτηκαν την καυτή έδρα του Ιβανωφείου, «καθάρισαν» εύκολα τον Χαρίλαο Τρικούπη (94-59) και πλέον περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Καρδίτσα-Καστοριά, ώστε να γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Το ματς

Άπαντες στον ΗΡΑΚΛΗ γνώριζαν πως η σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, μόνο εύκολη δε θα ήταν. Κι αυτό γιατί ο αντίπαλος θα έμενε στο παιχνίδι της πρόκρισης μόνο με νίκη, όμως από το αήττητο φέτος Ιβανώφειο ΔΕΝ περνάει κανείς!

Οι “κυανόλευκοι” μπήκαν νωθρά στον αγώνα δίνοντας ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν μια διαφορά επτά πόντων (7-14). Ωστόσο, μέσα σε λίγα λεπτά οι παίκτες του Κώστα Μέξα διόρθωσαν τα κακώς κείμενα μέχρι εκείνη την στιγμή και το τέλος του δεκαλέπτου τους βρήκε μπροστά με διψήφια διαφορά (29-19).

Κι αν κάπου κρίθηκε το παιχνίδι είναι σίγουρα στη δεύτερη περίοδο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν εξαιρετικός επιθετικά και αμυντικά με το τέλος του ημιχρόνου να τον βρίσκει μπροστά με 25 πόντους διαφορά (53-28).

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση σε κανένα σημείο του αγώνα με τη διαφορά να ξεφεύγει μέχρι και τους 38 πόντους (88-50). Οι ρυθμοί έπεσαν στη συνέχεια με τον ΗΡΑΚΛΗ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 94-59.

Πλέον οι “κυανόλευκοι” περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Καρδίτσα-Καστοριά στον “τελικό” πλέι οφ.

Πρωταγωνιστές από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ οι Κακαρούδης (24π), Πολυτάρχου (20π), ενώ ακολούθησαν και οι Αγγελακόπουλος, Αθανασούλας, Σοκκ με δέκα πόντους.

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, που έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό του Ιβανωφείου, κάτι που αναμένεται να γίνει και στον “τελικό” αγώνα των πλέι οφ για την άνοδο στην Α1.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 94-59 (3-0)

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.-Ντούρας (Σιμητόπουλος)

Δεκάλεπτα: 29-19, 53-28, 78-46, 94-59

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέξας): Αγγελακόπουλος 10 (2), Αθανασούλας 10 (1), Σοκ 10 (1), Ρουτκάουσκας 2, Πολυτάρχου 20 (4), Φίλλιος, Κακαρούδης 24 (2), Αποστολίδης 2, Μπένας 2, Καλαϊτζίδης 4 (1), Γιαννακίδης 6 (1), Τζουγκαράκης 4

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Καλαμπάκος): Τζόρτζεβιτς 13, Γυφτάκης, Παπαδιονυσίου 4, Ντόβας 3 (1), Αδαμόπουλος 10, Ξηρός 2, Σταυρόπουλος 2, Χατζηκυριακίδης 3, Δεμερτζής 2, Αντωνάκης 8 (2), Γκάτζιος 5 (1), Πολίτης 7 (1)

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top