Στο χειρουργείο ο Λιάπης – Πλήγμα, ενόψει play offs!

Ο νεαρός γκαρντ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Παρά τις επίμονες προσπάθειες για συντηρητική αντιμετώπιση του τραυματισμού του στο γόνατο, ο οποίος τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μιχάλης Λιάπης δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει και να βοηθήσει την ομάδα.

Το πρόβλημα στον χιαστό, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μέσω χειρουργικής επέμβασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς μέρες και θα αφήσει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα το 24χρονο γκαρντ.

Πρόκειται για σημαντικό πλήγμα στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Κώστα Μέξα, καθώς ο Μιχάλης Λιάπης, από τη στιγμή της έλευσής του στην ομάδα, αποτέλεσε τον μόνιμο “έκτο παίκτη” του Έλληνα κόουτς, κερδίζοντας χρόνο συμμετοχής και προσφέροντας σε υψηλό επίπεδο σε άμυνα και επίθεση.

Ήταν η πρώτη εναλλακτική λύση για Πολυτάρχου και Αθανασούλα (ελλείψει εφεδρικού “τριαριού”), εξαιρετικός στην άμυνα και στα κλεψίματα, ενώ συνεισέφερε επιθετικά με την ικανότητά του στο σκοράρισμα, είτε με μακρινό σουτ, είτε με κοντινή προσπάθεια.

Ενόψει της καθοριστικής προσπάθειας στα play offs, συνεπώς, ακυρώνεται μία πολύ πετυχημένη προσθήκη της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου για τους “κυανόλευκους”…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top