Θέος: “Με την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων επενδύουμε στην Υποδομή”

Ο πρόεδρος του “κυανόλευκου” Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στον στόχο, που υπηρετούν οι εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις του.

Ερασιτέχνης

Ο Φώτης Θέος μίλησε στον Arena 89,4, υπογραμμίζοντας αναλυτικά:

«Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα που έμειναν λίγο πίσω τα τελευταία χρόνια. Οι εγκαταστάσεις μας είναι λίγο παλιές, θέλουν συμμάζεμα, ανακαίνιση, να φτιάξει η κακή εικόνα σε κάποια πράγματα.

Με τη βοήθεια των μελών Ερασιτέχνη και ανθρώπων που αγαπούν τον Ηρακλή, αρχίσαμε ανακαίνιση γραφείων, γυμναστηρίων, εγκαταστάσεων στους Χορτατζήδες, τα αποδυτήρια εκεί. Άνοιξαν μετά από πολλά χρόνια και είναι σημαντική η βοήθεια των αδερφών Τσουρέκα, Θάνου και Παύλου. Το είδαν ζεστά, κατάλαβαν ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια αθλητική κυψέλη, μια ακαδημία για τον Ηρακλή, με πολλά τμήματα, καλές συνθήκες, ότι παραπάνω μπορούμε. Δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας. Κάθε μέρα προσπαθούμε για το κάτι καλύτερο. Δε μπορώ να δώσω χρονοδιάγραμμα, μέχρι να ολοκληρωθούν όλα.

Η αλήθεια είναι οτι η κατάσταση είναι λίγο στάσιμη και λόγω εκλογών. Δε λέμε ότι είμαστε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Αναγκαστικά περιμένουμε, πριν ή μετά τις εκλογές».

Back to Top