«Οργασμός» έργων ανακατασκευής στον Ερασιτέχνη! – Όλοι μέλη στον ΓΣ! (pics)

Ένα μεγάλο «εργοτάξιο», οι εγκαταστάσεις του «κυανόλευκου» Ερασιτέχνη, με προοπτική την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου, που πρέπει να στηριχθεί έμπρακτα από τους ίδιους τους Ηρακλειδείς!

Ερασιτέχνης

Παρά τις τρομακτικές και αδυσώπητες οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου, έχει μετατρέψει σε εργοτάξιο το σύνολο των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Ηρακλή, προκειμένου να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία και στην αθλητική προοπτική του Ημίθεου.

Όλα αυτά, παρά τα πενιχρότατα οικονομικά και το γεγονός ότι ουδέποτε ξεμπλοκαρίστηκε ο ΑΦΜ του Συλλόγου, ώστε να μπορέσει να «ρολάρει» και σε επιχειρηματικό – οικονομικό επίπεδο, όπως θα έπρεπε, παρά τις πολλές υποσχέσεις …

Ο κόσμος του Ηρακλή θα πρέπει να στηρίξει έμπρακτα την όλη προσπάθεια αναγέννησης του ΓΣ, με τη μαζική εγγραφή μελών, στοιχείο, το οποίο είναι το μόνο, που μπορεί να προσδώσει ουσιαστική δυναμική στον Σύλλογο της ψυχής του.

Η BlueArena σας παρουσιάζει εικόνες, από την εκτεταμένη προσπάθεια ανακατασκευής σε όλη την έκταση των «κυανόλευκων» εγκαταστάσεων, ενώ στα τελευταία φωτογραφικά στιγμιότυπα θα δείτε ότι πραγματοποιούνται ακόμη και εργασίες ανακατασκευής του πλαστικού χλοοτάπητα…

 

 

Back to Top