Επανέρχεται η απειλή αφαίρεσης ποινών, λόγω ασυνέπειας προς τον Λουκίνα!

Η ΠΑΕ δεν μπόρεσε να τηρήσει τη συμφωνία, καθώς κατέβαλε μικρότερο από το συμφωνηθέν ποσό δόσης! – Αύριο, Πέμπτη 11/4 η νέα συνεδρίαση του Διαιτητικού με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών να είναι ορατός και πάλι!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τελικά, η τεράστια έλλειψη ρευστότητας, η οποία είναι προφανές ότι ταλαιπωρεί τη διοίκηση του Τομ Παπαδόπουλου, δημιούργησε θέμα και ως προς την υλοποίηση της φόρμουλας συμβιβασμού, η οποία συμφωνήθηκε με την πλευρά του Γιάννη Λουκίνα.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ κατέβαλε μικρότερο από το συμφωνηθέν ποσό στην πρώτη δόση προς τον ποδοσφαιριστή και ο νομικός εκπρόσωπός του, Πάρης Ατλαμάζολγου, έχει την εντολή να μην ζητήσει αναβολή κατά την εκδίκαση της δεύτερης προσφυγής του Λουκίνα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 11/4, στις 17:00, ζητώντας κανονικά να επιβληθεί η κύρωση της αφαίρεσης βαθμών από τον Ηρακλή και να καταστεί αμέσως απαιτητό το πλήρες ποσό της οφειλής!

Συνεπώς, οι παράγοντες της ομάδας τρέχουν και πάλι για να προλάβουν τα χειρότερα, με τον χρόνο και την οικονομική αδυναμία τους να αποτελούν σημαντικούς αντιπάλους…

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top